News-Piper

Όλες οι λεπτομέρειες για την πρόβα νυφικού της Ελεονωρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη, αν και κάθετα αρνητική στο ενδεχόμενο να προχωρήσει σε γάμο, τις προηγούμενες ημέρες αποκάλυψε ότι έκανε «πρόβα νυφικο...

eleonora meleti people 52 (3)
Η Ελεονώρα Μελέτη, αν και κάθετα αρνητική στο ενδεχόμενο να προχωρήσει σε γάμο, τις προηγούμενες ημέρες αποκάλυψε ότι έκανε «πρόβα νυφικού, του δικού της νυφικού».
Πολλοί αναρωτήθηκαν τι άλλαξε απρόσμενα στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, μετά την γνωστοποίηση και της αλλαγής τηλεοπτικής στέγης, ωστόσο η ίδια υποστήριζε ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου και όλα συνέβησαν ξαφνικά και γρήγορα.
Ποιά είναι όμως η αλήθεια;
Η Ελεονώρα δεν πρόκειται να ντυθεί στην πραγματικότητα νύφη στο πλευρό του συντρόφου της. Πρόκειται να παρελάσει με νυφικό δια χειρός Celia D στις 9 Σεπτεμβρίου στο catwalk γνωστού εστιατορίου των νοτίων προαστίων, μετά από πρόταση, που αποδέχτηκε, τα χρήματα της οποίας θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκτός από την παρουσιάστρια, θα συμμετάσχουν η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαρία Κορινθίου, η Στέλλα Δημητρίου, η Όλγα Φαρμάκη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Κλέλια Πανταζή, η Ζενίλντα Ντε Σόουζα, η Μάσσα Φασούλα, η Josephine Berg, η Sara Rodrigues, η Maria Vani Da Silva,  η Ήρα Κατσαντώνη, η Νιόβη Τσόγια, η Μαρίζα Μπαιρακτάρη, η Ελένη Καρποντίνη, η Σόφη Πασχάλη, η Βάσω Βουγιούκα, η Νεσχάν Μουλαζίμ και η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου.

peoplegreece.com

Related

showbiz 6847110939174911694

Follow us


item