News-Piper

Γιώργος Λιάγκας: «Μετά από εμένα και τη Φαίη όλοι κάνουν εκπομπή ως αντρόγυνο»

Ο Γιώργος Λιάγκας ανήκει στην κατηγορία των παρουσιαστών που δεν «μασούν» τα λόγια τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει χωρίς...

Giorgos Liagkas
Ο Γιώργος Λιάγκας ανήκει στην κατηγορία των παρουσιαστών που δεν «μασούν» τα λόγια τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει χωρίς δισταγμό άποψη, η οποία δε συμβαδίζει με τη γνώμη ανθρώπων του χώρου.

Δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά με την «μόδα», που θέλει ζευγάρια παρουσιαστών να συνυπάρχουν στο τηλεοπτικό πεδίο, ακολουθώντας την «πεπατημένη» εκείνου και της Φαίης Σκορδά.
«Ο Κρατερός και η Κατερίνα κάνουν εκπομπή, ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά μαζί, ο Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού  μαζί και αυτοί εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Νομίζω –και είναι η πρώτη φορά που το λέω- πως όλοι αυτοί που το κάνουν, έχουν κάνει λάθος “ανάγνωση”».
Κι όταν ρωτήθηκε από την Ευγενία Μανωλίδου, τι ακριβώς εννοεί, ξεκαθάρισε: «Βάλανε δύο ανθρώπους που ήταν ήδη καλά στη δουλειά τους. Εγώ είχα ήδη εμπειρία εννέα χρόνων στην παρουσίαση και η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Βάλανε λοιπόν μαζί ανθρώπους που είχαν εμπειρία σε αυτό που έκαναν και όχι ένα αντρόγυνο. Μήπως τελικά αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας και όχι ότι είμαστε αντρόγυνο;».

peoplegreece.com

Related

media 7000072272005965166

Follow us


item