News-Piper

ΕΚΤΑΚΤΟ: πήρε εξιτήριο ο Σουμάχερ – επιστρέφει στο σπίτι του!

Στο σπίτι του θα συνεχίσει την διαδικασία αποκατάστασης ο Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς πήρε εξιτήριο από την κλινική της Λωζάνης στην οποία νο...

Στο σπίτι του θα συνεχίσει την διαδικασία αποκατάστασης ο Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς πήρε εξιτήριο από την κλινική της Λωζάνης στην οποία νοσηλευόταν από τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Από εδώ και στο εξής, η αποκατάσταση του Μίκαελ θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του. Λαμβάνοντας υπόψιν τα σοβαρά τραύματα που υπέστη, έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος μπροστά μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της οικογένειας του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.
Τέλος, η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό της κλινικής και ζητά σεβασμό στην ιδιωτική ζωή του πιλότου και να μην γίνονται εικασίες για την κατάσταση της υγείας του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου της Λωζάνης για τη λεπτομερή και υπεύθυνη δουλειά τους. Ζητάμε να συνεχίσετε να σέβεστε την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας του Μίκαελ και να αποφευχθούν οι εικασίες για την κατάσταση της υγείας του».
Ο Σουμάχερ νοσηλευόταν στην ελβετική κλινική μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Δεκέμβριο του 2013την ώρα που έκανε σκι μαζί με τον γιο του και με καλούς του φίλους  Μεριμπέλ, ένα χιονοδρομικό σταθμό στις γαλλικές Άλπεις.
Ο 45χρονος για 6 μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς  έπασχε από σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις.
Έπεσε σε τεχνητό κώμα και στις 30 Ιανουαρίου προσπάθησαν να τον αφυπνίσουν, ώστε να καταφέρουν να μειώσουν σταδιακά τα φάρμακα που του χορηγούσαν όλο αυτό το διάστημα.

star.gr

Related

sport 476496459212225244

Follow us


item