News-Piper

Η πρεμιέρα, η πρωτότυπη έναρξη και όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Ελευθερία, έκπληξη, έρευνα. Αυτές είναι οι τρεις έννοιες που θα χαρακτηρίζουν το ολοκαίνουριο  concept  της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη ...

MeletiΕλευθερία, έκπληξη, έρευνα. Αυτές είναι οι τρεις έννοιες που θα χαρακτηρίζουν το ολοκαίνουριο concept της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στη νέα της τηλεοπτική στέγη, το Epsilon, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στην παρουσίαση του προγράμματος.

Κι ενώ κάποιες εκπομπές έκαναν ήδη πρεμιέρα και κάποιες άλλες θα κάνουν το ντεμπούτο τους μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, το #hashtag θα «σπάσει το ρόδι» στα τέλη Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, στις 21 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσουμε την πρώτη εκπομπή, που ουσιαστικά θα αποτελεί ένα αφιερωματικό flashback στα 13 χρόνια πορείας της Ελεονώρας στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση. Μάλιστα, εκεί θα μιλήσουν πρόσωπα έκπληξη και θα εκφράσουν τη δική τους οπτική για την ίδια.
Στις 28 Οκτωβρίου θα ακολουθήσει το δεύτερο επεισόδιο του #hashtag, το οποίο θα εισάγει τους τηλεθεατές στο νόημα αυτής της εκπομπής, προβάλλοντας backstage υλικό από τον πιλότο και τα σχόλια-εντυπώσεις δημοσιογράφων και τηλεκριτικών για την πρώτη γεύση, που τους άφησε. Εδώ είναι η έκπληξη.
Η ιδέα για να παρουσιάσει τον πιλότο σε ανθρώπους των media, πριν από την προβολή της ουσιαστικής πρεμιέρας που θα γίνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, ανήκει στην ίδια. Έτσι, εκείνοι θα κάνουν την κριτική τους oncamera, κι αυτή θα καταγραφεί στο προπαρασκευαστικό επεισόδιο της 28ης Οκτωβρίου.
Όσον αφορά στο περιεχόμενο της πρώτης εκπομπής; Θα αναλύεται η έννοια της ελευθερίας, οι εκφάνσεις της, και θα υπάρχουν έντονα στοιχεία βιωματικού χαρακτήρα. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της διάλεξαν να κάνουν τα γυρίσματα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, πόλη που, παρά τους αυστηρούς νόμους, φημίζεται για τις περισσότερες ελευθερίες στον κόσμο.
Πριν λίγους μήνες, στο προσωπικό του blog, στο mustonline, είχε αναφερθεί στο ταξίδι της, γράφοντας: «Εκεί η έννοια της ελευθερίας διχάζει. Σε προβληματίζει. Τελικά υπάρχει ή όχι;  Είναι θέμα κανόνων και πολιτικής, ή καθαρά εσωτερική υπόθεση;
Και αν η ελευθερία έχει να κάνει με το πως τη βιώνει κανείς, αυτό εξαρτάται και από το πως σου παρέχονται ή όχι οι συνθήκες να τη βιώσεις;
Δεν θα σας πω τώρα περισσότερα. Έχω την ελπίδα ότι ίσως κάποτε κατακτήσω την ελευθερία έκφρασης του να μπορώ να λέω όλα όσα θέλω, όπως θέλω. Προς το παρόν θα μοιραστώ μαζί σας λίγες από τις στιγμές μου σε εκείνο το ταξίδι.
Από τις μουσικές επιλογές μου μέσα στο αεροπλάνο, μέχρι τις γλυκές παρασπονδίες δοκιμάζοντας τσούρος».
meleti 3

Related

MELETI 2787690860232114610

Follow us


item