News-Piper

Αυτές είναι όλες οι τηλεοπτικές ανακατατάξεις της σεζόν!

Αλλαγές σε ώρες και πρόσωπα, αλλά και μετακινήσεις ανάμεσα στα κανάλια έχει η νέα σεζόν, που αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο τηλεοπτ...

Αλλαγές σε ώρες και πρόσωπα, αλλά και μετακινήσεις ανάμεσα στα κανάλια έχει η νέα σεζόν, που αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον μέχρι να συνηθίσουμε τους πρωταγωνιστές του προγράμματος τα τελευταία χρόνια στο νέο τους ρόλο.

Στη μάχη του πρωινού προγράμματος, στη ζώνη 7.00 – 10.00, μπαίνει και το κανάλι Ε, με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τη νέα της ομάδα. H εκπομπή θα λέγεται Με το Kαλημέρα και θα βρίσκεται απέναντι από το Happy Day του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τιμόνι, που πέρσι κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό κομμάτι της πίτας των τηλεθεατών που προτίμησαν το light μαγκαζίνο. Στη ζώνη 10.00 -13.00 το Πρω1νό ΑΝΤ1, που πέρσι ήταν σταθερά πρώτο σε θεαματικότητες όλη τη χρονιά, φέτος ανανεώνεται για να ξεκινήσει ακόμα πιο δυναμικά. Δίπλα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα παραμένουν η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ στην παρέα προστίθενται η Μαίρη Συνατσάκη, ο δικός μας Άρης Καβατζίκης και ο Κώστας Δόξας που πέρσι ξεχώρισε στο YFSF. Απέναντι, στο πρωινό του Mega, του οποίου ο νέος τίτλος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, θα βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής με τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, ενώ θα παραμείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με νέο ρόλο (πιθανότατα θα εμφανίζεται σε link).
Menegaki Stefanidou
Τα ονόματα των υπόλοιπων συνεργατών δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Νέα πνοή έρχεται και στα πρωινά του Σαββατοκύριακου, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέτος να ηγείται της ομάδας του πρωινού του Σαββατοκύριακου στον Alpha. Πολλά γνωστά ονόματα έκαναν δοκιμαστικά, αλλά προς το παρόν μόνο τονΑντώνη Λουδάρο θα δούμε στη νέα ομάδα που θα βρεθεί στη θέση του Μες στην Καλή Χαρά, με νέο τίτλο εκπομπής που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Απέναντι από την Κωνσταντίνα, στη συχνότητα του Ε, που φέτος ξεκινά δυναμικά τη σεζόν, θα βρεθεί η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πέρσι ήταν το πρώτο βιολί στην ομάδα του Μες στην Καλή Χαρά, μαζί με το σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.
Στη μεσημεριανή ζώνη φέτος θα δούμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Απέναντι από τον Alpha και την Ελένη Μενεγάκη (δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα γίνουν κάποιες προσθήκες στην περσινή ομάδα) το Star αποφάσισε να επιστρατεύσει την Τατιάνα Στεφανίδου με καινούρια εκπομπή που έχει τίτλο Μία –ανακοινώθηκε με ένα πολύ έξυπνο δελτίο Τύπου από το κανάλι– με νέα ομάδα συνεργατών.
kolaz ola paizoun mesa
Αμέσως μετά τη νέα εκπομπή της Τατιάνας, που θα διαρκεί μέχρι τις 16.00, έρχονται οι Φώτης και Μαρία (επίσης κάνουν κάστινγκ αναζητώντας νέους συνεργάτες, καθώς η ομάδα δεν παραμένει ίδια). Απέναντί τους, από τη συχνότητα του Alpha, έρχεται το νέο Όλα Παίζουν που αντικαθιστά το Δέστε Τους, με μια νέα τηλεοπτική παρέα: Η Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Αλέκα Καμηλά (που είχε ξεχωρίσει πέρσι ως καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη), αλλά και ο φρεσκομπαμπάς Γιώργος Λιανός γίνονται παρέα, χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο αν κάποιος θα έχει πρώτο ρόλο.
maria iliaki makis pounedis
Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία θα έχει δίπλα της τον Μάκη Πουνέντη, με νέα καθημερινή δίωρη εκπομπή που θα ονομάζεται Αυτά Είναι φέρνει ανανέωση στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή θα ξεκινά 14.00 ή 15.00. Όσο για τον Νίκο Μουτσινά, θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά των Ρήγα – Αποστόλου για τον ΑΝΤ1, Τρίχες, ενώ το όνομά του συζητιέται έντονα για την κριτική επιτροπή του επόμενου κύκλου του YFSF. Όσο για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του Alpha, Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος;, τελικά θα το παρουσιάζει ο πολύ αγαπητός ηθοποιός
Γιάννης Ζουγανέλης.
Meleti Mallis
Η Ελεονώρα Μελέτη μετακόμισε και επισήμως στο Ε, μαζί με τον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, ο οποίος αναμένεται να έχει και πιο επιτελικό ρόλο στο κανάλι. Η Ελεονώρα επιστρέφει τηλεοπτικά στις αρχές Νοεμβρίου με νέο concept, εβδομαδιαίας αυτή τη φορά εκπομπής. Η εκπομπή θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια και θα βασίζεται στην έρευνα μιας συγκεκριμένης έννοιας ή κατάστασης. Η παρουσιάστρια ερευνά μία συγκεκριμένη λέξη μέσα από ρεπορτάζ, ντοκουμέντα, συνεντεύξεις, αλλά και προσωπική βιωματική εμπειρία. Αν δεν το βρήκατε ήδη, το όνομα της πρωτότυπης εκπομπής είναι φυσικά #hashtag.
Natalia Germanou
Το βραδινό talk show H Γερμανού Ξανάρχεται δεν συνεχίζεται, όμως η Ναταλία Γερμανού παραμένει στον ΑΝΤ1, απ’ όπου θα μας καλωσορίσει τη νέα σεζόν με καινούριο ρόλο, ο οποίος δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.
Μετά το επαγγελματικό διαζύγιο των Δημήτρη Αργυρόπουλου και Νάνσυς Ζαμπέτογλου, η εκπομπή Joy που κρατά ο Δημήτρης μετακομίζει στο Mega, απόγευμα Σαββατοκύριακου, κρατώντας το μεγαλύτερο μέρος των βασικών συνεργατών. Τις κεντρικές συνεντεύξεις θα κάνει η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία ήδη διέκοψε τη στήλη τηλεκριτικής που είχε στο Βήμα. Τις συνεντεύξεις των αντρών καλεσμένων θα αναλάβει πιθανότατα ο Φώτης Βαλλάτος. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραμένει στο ΣΚΑΪ, στην ίδια ζώνη που προβαλλόταν το Joy, με εκπομπή αντίστοιχου concept που θα ονομάζεται Join Us. Μαζί της και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ανανεωμένη ομάδα.
Όσο για την πολυαναμενόμενη επόμενη κίνηση της Όλγας Τρέμη, η δημοσιογράφος έχει ήδη κλείσει με νέο κανάλι και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα η νέα συμφωνία.

peoplegreece.com

Related

skorda 92116966045594441

Follow us


item