News-Piper

Το παράπονο της οικογένειας του Αντώνη Βαρδή: «Κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας»

Το παράπονό της εξέφρασε η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, με ένα κείμενο στη fan page του καλλιτέχνη, στο Facebook.

Το παράπονό της εξέφρασε η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, με ένα κείμενο στη fan page του καλλιτέχνη, στο Facebook.

Μέσω αυτού, εξηγούν στον κόσμο πως η κηδεία θα γίνει τελικά την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Χριστού Γέννηση στην Παιανία, και όχι σήμερα Τετάρτη όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, ενώ αναφέρουν πως έχουν «κολλήσει» με τη γραφειοκρατία, αφού στόχος τους είναι η σορός του μουσικοσυνθέτη να μεταφερθεί στο παρεκκλήσι της οικίας του, μιας και αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ:
«Δεν είχαμε ορίσει το τελευταίο αντίο για σήμερα, ήταν μια παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Ακόμη προσπαθούμε με τη γραφειοκρατία, ο Αντώνης μας να γυρίσει στο σπίτι του και να μείνει για πάντα στο παρεκκλήσι της οικίας του. Αλλά κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του. Σε κάθε περίπτωση, η ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Χριστού Γέννηση, στην Παιανία, εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θέλει. Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: “αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη”».
Γιάννης Βαρδής και η Καλλιστώ Βαρδή, ενημέρωσαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Facebook, πως «είναι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» , που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους άστεγους. Ο αριθμός λογαριασμού της Οργάνωσης είναι: Τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548.Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή θα γίνει στις 4/9, θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση.Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την κατανόηση».
ΒΑΡΔΗΣ.jpg

STAR.GR

Related

showbiz 2891411345985898135

Follow us


item