News-Piper

Συγκλονίζει με μία λέξη ο Γιάννης Βαρδής μετά την κηδεία του πατέρα του!

Μία μόνο λέξη ήταν αρκετή για να περιγράψει ο Γιάννης Βαρδής τον πόνο και την θλίψη για τον θάνατο του πατέρα του, λίγες ώρες μετά το τε...

Μία μόνο λέξη ήταν αρκετή για να περιγράψει ο Γιάννης Βαρδής τον πόνο και την θλίψη για τον θάνατο του πατέρα του, λίγες ώρες μετά το τελευταίο «αντίο».

«Λείπεις», έγραψε απλά ο νεαρός τραγουδιστής -που στάθηκε μέχρι τέλους και σαν βράχος δίπλα στον πατέρα του όσο εκείνος  «πάλευε» με τον καρκίνο- στον λογαριασμό του στο Twitter, νωρίς το πρωί της Παρασκευής και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν ακόμα μία φορά.
vardisgiannis.jpg
Στην κηδεία του πατέρα τους, το πρωί της Πέμπτης, τόσο ο Γιάννης, όσο και η αδερφή του Καλλιστώ, ήταν φανερά συντετριμμένοι. Με δάκρυα στα μάτια και ντυμένοι στα μαύρα, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, φίλους, αλλά και συναδέλφους του, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι εκείνος δεν είναι πια στη ζωή...
Στο μεταξύ, ο ετεροθαλής αδερφός του τραγουδοποιού, Χρήστος Δείξιμος, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook πως ο Αντώνης Βαρδής δεν θα «φύγει» ποτέ και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες που περνάνε.
diksimosface.jpg

star.gr

Related

twitter 1167159080953194776

Follow us


item