News-Piper

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ τα περί σχέσης του Ρίκι Μάρτιν με τον Ίαν Θορπ

Τι κι αν οι φήμες στην Αυστραλία όλο και φουντώνουν,  θέλοντας τον Ρίκι Μάρτιν και τον Ίαν Θορπ να ζουν ένα φλογερό έρωτα;  Ο μάνατζερ τ...

Τι κι αν οι φήμες στην Αυστραλία όλο και φουντώνουν, θέλοντας τον Ρίκι Μάρτιν και τον Ίαν Θορπ να ζουν ένα φλογερό έρωτα; Ο μάνατζερ του ολυμπιονίκη βγήκε στους δημοσιογράφους και διέψευσε τα πάντα.

«Μου φαίνεται ότι κάποιος σας δουλεύει», δήλωσε ο Τζέιμς Έρκσιν, θέλοντας να δώσει τέλος στη φημολογία για την προσωπική ζωή του πελάτη του.
H φωτιά άναψε όταν ο Αυστραλός ραδιοφωνικός παραγωγός Πίτερ Φορντ, έγραψε στο Twitter ότι ο Ίαν Θορπ είναι έτοιμος να αποκαλύψει τον παθιασμένο έρωτα που ζει με τον Ρίκι Μάρτιν κάνοντας κοινή φωτογράφηση με τον τραγουδιστή και δίνοντας κοινή συνέντευξη σε περιοδικό, από την οποία θα έβγαζαν κιόλας 385.000 ευρώ.

Μάλιστα, τόσο το περιβάλλον του αθλητή, όσο και συνεργάτες του Ρίκι Μάρτιν δηλώνουν ότι οι δυο τους, όχι μόνο δεν έχουν δεσμό, αλλά δεν έχουν γνωριστεί καν.

Η μοναδική επαφή που είχαν ήταν όταν τον περασμένο Ιούλιο, ο Θορπ αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και ο Ρίκι Μάρτιν τον συνεχάρη για την απόφασή του μέσω Twitter.

Τα υπόλοιπα, σύμφωνα με τον μάνατζερ του ολυμπιονίκη ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας όσων θέλουν να γεμίζουν σελίδες σε περιοδικά και εφημερίδες καλόπιστης κριτικής.

star.gr

Related

hollywood 5891936389298080228

Follow us


item