Μια δήλωση που προκαλεί έκπληξη έκανε ο
Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος δεν δίστασε να ομολογήσει πως θα μπορούσε να κάνει σχέση με άνδρα, αρκεί να το επιθυμούσαν και οι δυο πάρα πολύ.
Ο λαϊκός τραγουδιστής που έχει αφήσει ιστορία με τους δεσμούς και τις σχέσεις που έκανε με γυναίκες, αποκάλυψε πως:
«Η αλήθεια είναι ότι έναν καλλιτέχνη τον φλερτάρουν και άνδρες και γυναίκες. Αυτό δεν είναι κακό, μου έχει τύχει κι εμένα. Τώρα, αν δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω μέχρι τώρα, ποτέ δεν ξέρεις η ζωή τι θα σου φέρει… Εγώ με τους gay δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, γιατί πιστεύω αυτό που λένε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Θα μπορούσα να ήμουνα με έναν άντρα, αρκεί να το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ. Το λέω αυτό με την άνεση του ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα πλέον, άλλωστε οι έρωτές μου με τις γυναίκες είναι γνωστοί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον και τι σου ξημερώνει».
3172_LEFTERIS_PANTAZIS_2662014.jpg
Παράλληλα, προχωρά και σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις, λέγοντας πως «τις γυναίκες τις αγαπώ και τις έχω υμνήσει με τα τραγούδια μου. Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, ούτε και με τη Ζώζα, γιατί εκεί που λέγαμε να παντρευτούμε και ήταν έγκυος σε ένα δεύτερο παιδάκι, το έριξε και εγώ στράβωσα».
Τέλος, ομολογεί πως «και με τις άλλες τρεις γυναίκες που ήμουνα σε σοβαρή σχέση και έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, έχασαν από ένα παιδάκι. Δουλεύανε πάρα πολύ και το απέβαλαν. Μόλις το άκουσα, κόπηκαν τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι δίνομαι πολύ στις γυναίκες, αλλά όλες όσες είχα –έκανα 7,8 δεσμούς στη ζωή μου- παραπονιόντουσαν ότι δεν ήμουνα συνέχεια μαζί τους, και με ζήλευαν».