News-Piper

Αυτοί είναι οι αντικαταστάτες του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη

Επίσημο δελτίο τύπου για την εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Δέστε τους» και θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:00 με 18:00, έβγαλε ο A...

Επίσημο δελτίο τύπου για την εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Δέστε τους» και θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:00 με 18:00, έβγαλε ο Alpha.


Aυτό που μας προκαλεί εντύπωση όμως, είναι τα… «προσόντα» που προσδίδει το δελτίο τύπου στον καθένα ξεχωριστά, με τον Γιώργο Λιανό που είναι ο μόνος άντρας της παρέας, να εμφανίζεται και ως ομοναδικός που διαθέτει πτυχίο και... επιστημονική κατάρτιση.
Για τις γυναίκες της παρέας (Κατερίνα Καινούργιου, Μπέττυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά), το δελτίο τύπου αρκείται στο να τονίσει τα κάλλη, τον χαρακτήρα τους, την προσωπική ή οικογενειακή τους κατάσταση, και γενικότερα την εμφάνισή τους.
Κατερίνα Καινούργιου.jpegΓιώργος Λιανός.jpg
«Έμπειρος τηλεοπτικά, εμφορείται από πνεύμα συνεργασίας, διαθέτει φωνή, επιστημονική κατάρτιση (πτυχίο πολυτεχνείου) και τρία παιδιά», λέει το δελτίο τύπου πως είναι ο Γιώργος Λιανός.
Μπέττυ Μαγγίρα.JPGΑλέκα Καμηλά.jpg
Στη Μπέττυ Μαγγίρα το δελτίο τύπου φροντίζει να τονίσει τα… προσόντα που πολλοί ξαναθυμήθηκαν από το «Your face sounds familiar», αφού στα ατού της αναφέρει ότι είναι «show woman, διαθέτει αιχμηρό πνεύμα, ετοιμότητα και κίνηση αιλουροειδούς».
Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου; Το δελτίο τύπου "πουλάει" το ότι είναι ερωτευμένη, «έχει έναν καλό λόγο για τον καθένα, ενέργεια να ραγίσει το γυαλί και χαμόγελο που γράφει». Γιατί πάντα ένα «καλό παιδί» χρειάζεται στην TV, λέμε εμείς.
Για να καταλήξει στην Αλέκα Καμηλά και στην εμφάνισή της, λέγοντας πως είναι «ψηλή, θεωρητική, εξ ου και ο πρότερος έντιμος βίος στους αγωνιστικούς χώρους και στην πασαρέλα». Έτσι για να θυμίσουμε και λίγο στον κόσμο τι έκανε παλιά αυτή η «ψυχή», που όλα αυτά τα χρόνια ήταν εξαφανισμένη από την TV.

Related

media 7953798826149874497

Follow us


item