News-Piper

Ποιους θα δούμε στον 5ο κύκλο του «Dancing with the stars»;

Στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει ο πέμπτος κύκλος του «Dancing with the stars» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού και ο ΑΝΤ1...

Στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει ο πέμπτος κύκλος του «Dancing with the stars» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού και ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στην τελική ευθεία ώστε να καταλήξει στην οριστική δωδεκάδα που θα πατήσει το παρκέ του show.

Μπορεί επίσημα να μην έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου οι: Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Γερονικολού, Τζένη Μπότση, Νικολέτα Καρρά, Θοδωρής Μαραντίνης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Χριστίνα Αλούπη Νίκη Κάρτσωνα, Μαρία Ηλιάκη και ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ενώ για τις δύο θέσεις που δεν έχουν ακόμα καλυφθεί ακούγονται τα ονόματα της Πηνελόπης Πλάκα, του Θάνου Πετρέλη, του Τόνι Σφήνου και του Πάνου Καλλίδη.
Όσο για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία  μετακόμισε στο Mega, στο green room, όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή.

faysbook.gr

Related

media 831784087211586410

Follow us


item