News-Piper

Robin Williams: Δείτε το συγκινητικό βίντεο πριν αυτοκτονήσει

Μπορεί ο Robin Williams να πάλευε καθημερινά με την κατάθλιψη και το πάρκινσον πριν δώσει τέλος στην ζωή του, όμως παρ’ όλα αυτά δεν σκε...

Μπορεί ο Robin Williams να πάλευε καθημερινά με την κατάθλιψη και το πάρκινσον πριν δώσει τέλος στην ζωή του, όμως παρ’ όλα αυτά δεν σκεφτόταν μόνο τα δικά του προβλήματα, αλλά και των άλλων.

Ένα βίντεο βγήκε λίγες ώρες πριν στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τον ηθοποιό του Hollywood να στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης σε νεαρή καρκινοπαθή.
Λίγους μήνες πριν αυτοκτονήσει, ο ηθοποιός θέλησε να στηρίξει την μόλις 21χρονη θαυμάστρια του από την Νέα Ζηλανδία, η οποία επικοινώνησε μαζι του μόλις έμαθε ότι είναι στο τελικό στάδιο του καρκίνου μέσω e-mail, καθώς θέλησε να πραγματοποιήσει μία από τις επιθυμίες της «λίστας» της.
«Γειά σου Vivian, εδώ Robbin Williams. Τι γίνεται εκεί, στη Νέα Ζηλανδία; Σου στέλνω την αγάπη μου, όπως και στον Jack και τη Sophie. Τώρα μπορείς να με βγάλεις από τη λίστα σου», λέει ο ηθοποιός στο βιντεοσκοπημένο του μήνυμα.
Μάλιστα, το βίντεο διέρρευσε από τον σύζυγο της VivianJack, τονίζοντας ότι ήθελε να δείξει πόσο καλός άνθρωπος υπήρξε ο Robbin Williams και πως δεν αποκάλυψε στην σύζυγο του την αυτοκτονία του ηθοποιού για να μην στεναχωρηθεί στην ήδη άσχημη κατάσταση που βρίσκεται.

Related

hot 3570115253258992271

Follow us


item