News-Piper

Βάσω Κολλιδά-Γιάννης Εμμανουηλίδης: Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος τους;

Σε λίγες ημέρες θα ενωθούν τελικά με τα δεσμά του γάμου η Βάσω Κολλιδά και ο  Γιάννης Εμμανουηλίδης . Η παρουσιάστρια, η οποία διανύει το...

Vaso Kollida
Σε λίγες ημέρες θα ενωθούν τελικά με τα δεσμά του γάμου η Βάσω Κολλιδά και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης. Η παρουσιάστρια, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και ο αγαπημένος της σχεδίαζαν να παντρευτούν στα τέλη Ιουλίου. Ωστόσο, τα σχέδιά τους άλλαξαν.

Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξή της στο Thema People, αναφέρεται στην μεταβολή των σχεδίων τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο γάμος προγραμματίζαμε να γίνει στα τέλη Ιουλίου, αλλά δεν βρήκαμε ημερομηνίες στο δημαρχείο της Νίκαιας. Οπότε θα παντρευτούμε τις επόμενες δύο εβδομάδες» και συμπληρώνει «Σκεφτόμασταν να παντρευτούμε με θρησκευτικό γάμο αυτό το καλοκαίρι αλλά προέκυψε η εγκυμοσύνη. Έτσι θα παντρευτούμε και θα βαφτίσουμε τον γιο μας του χρόνου το καλοκαίρι στην Πάρο. Το μυστήριο θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Φωκά και κουμπάροι μας θα είναι ο Αντώνης Βλοντάκης και η Άντζελα Ευριπίδη».
Όσο για το πώς θα είναι ο γάμος στην εκκλησία; Η ίδια είχε δηλώσει σε αποκλειστική της συνέντευξη στο People, «Θα γίνει σε ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα. Σίγουρα θα έχει ρομαντικές πινελιές. Θέλω πολλά λουλούδια, κατά προτίμηση λευκά, και το νυφικό ίσως έχει δαντέλα».

Related

hot 6203841153066796633

Follow us


item