News-Piper

Angelina Jolie - Brad Pitt: Παντρεύτηκαν το Σάββατο στη Γαλλία!

Το πιο διάσημο ζευγάρι στο Χόλιγουντ, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ...

Το πιο διάσημο ζευγάρι στο Χόλιγουντ, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπός του.

Εννέα χρόνια έπειτα από την πρώτη κινηματογραφική συνάντηση των δύο ηθοποιών στην ταινία «Mr and Mrs Smith», στην οποία οι δύο Χολιγουντιανοί αστέρες γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν,
Jolie και Pitt αρραβωνιάστηκαν και αφού απέκτησαν έξι παιδιά, αποφάσισαν, επιτέλους, να παντρευτούν.
 
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των ηθοποιών, η κλειστή τελετή έλαβε χώρα στον πύργο, Σατό Μιραβάλ, που διατηρούν στη Νότια Γαλλία.

Παρόντες στο γάμο ήταν φίλοι και οι οικογένειές τους, καθώς και όλα τα παιδιά του ζευγαριού.

Μάλιστα, την ηθοποιό συνόδευσαν στην εκκλησία οι δύο γιοι της Maddox και Pax, ενώ οι κόρες του ζευγαριού Zahara και Vivienne έριχναν ροδοπέταλα και η Shiloh με τον Knox, έδωσαν στο ζευγάρι τις βέρες!

Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει η πρωταγωνίστρια του «Maleficent» τον περασμένο Μάιο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ίδια και ο Pitt είχαν αρχίσει να σχεδιάζουν το γάμο τους μαζί με τα παιδιά τους!

«Το συζητάμε με τα παιδιά και το πώς εκείνα φαντάζονται εκείνη την ημέρα, που είναι σχεδόν τρελό το πώς τα παιδιά μπορεί να οραματίζονται ένα γάμο», είχε πει η 39χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας: «Θα είναι οι αρμόδιοι για το σχεδιασμό του γάμου μας κατά κάποιο τρόπο. Θα έχει θέμα είτε τη Disney είτε το paintball».

Related

wedding 7615224449800803670

Follow us


item