News-Piper

Η αποχαιρετιστήρια αγκαλιά Κωστόπουλου- Μπαλατσινού!

Στις  27 Ιουνίου έκλεισε ο τηλεοπτικός κύκλος του «Πρωινού  mou» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού στο τιμόνι της εκπομπή...

Στις 27 Ιουνίου έκλεισε ο τηλεοπτικός κύκλος του «Πρωινού mou» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού στο τιμόνι της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής,  ο οποίος επανέλαβε την απόφασή του να μην συνεχίσει στην πρωινή ζώνη και όντας συγκινημένος – έτσι εξηγείται γιατί ήταν με γυαλιά ηλίου στην τελευταία εκπομπή-  ευχαρίστησε δημόσια τη σύζυγό του λέγοντας: «χωρίς να μου τραβάει κλωτσιές, χωρίς να με κοιτάει με το βλέμμα που σκοτώνει και ελέφαντα και χωρίς την γκρίνια, δεν θα έβγαινε εκπομπή, θα με είχαν διώξει νωρίτερα».
Η Τζένη Μπαλατσινού έπεσε δακρυσμένη στην αγκαλιά του,  ενώ μια μέρα πριν με δάκρυα στα μάτια είπε:«Εγώ, επειδή αύριο θα γίνεται χαμός και όλοι θα ευχαριστείτε, θέλω να ευχαριστήσω σήμερα. Να κάνω το φινάλε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς -δε λέω για να μη φάω χρόνο όλα τα ονόματα. Και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άντρα μου για την ευκαιρία που μου έδωσε...».

Related

media 2439255409880766741

Follow us


item