News-Piper

Η Ελένη γνώριζε για το διαζύγιο Μπαλατσινού- Κωστόπουλου;

Όλα δείχνουν πως η  Τζένη Μπαλατσινού είχε μοιραστεί την απόφαση του διαζυγίου με την καλή της φίλη και κουμπάρα, Ελένη Μενεγάκη.

Όλα δείχνουν πως η Τζένη Μπαλατσινού είχε μοιραστεί την απόφαση του διαζυγίου με την καλή της φίλη και κουμπάρα, Ελένη Μενεγάκη.

Οι δύο γυναίκες που τις δένει φιλία πολλών ετών, παρά το «πάγωμα» στις σχέσεις τους τα  τελευταία τρία χρόνια, ξαναέσμιξαν, με τις συναντήσεις τους τον τελευταίο καιρό να είναι όλο και πιο συχνές.
Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να στήριξε και να συμβούλευσε τη Τζένη στη διαχείριση του λεπτού ζητήματος, της δημόσιας ανακοίνωσης του χωρισμού, μιας που και η ίδια είχε περάσει από την αντίστοιχη διαδικασία με τον Γιάννη Λάτσιο.
φωτογραφικός φακός απαθανάτισε Ελένη και Τζένη στις 18 Ιουνίου να πηγαίνουν για φαγητό σε εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό, ενώ λίγες μέρες πριν, οι δυό τους είχαν πάει για μπάνιο σε παραλία της Αττικής, μαζί με τα παιδιά τους.
0362_IKOGENIA_KOSTOPOYLOY_IKOGENIA_LATSIOY_2892008.JPG
Το χρονικό της «παγωμάρας» των κουμπάρων
Ότι τα ξαναβρήκαν με την κουμπάρα τους, Ελένη Μενεγάκη, (η Μπαλατσινού με τις κόρες της έχουν βαφτίσει την Βαλέρια), είχαν ανακοινώσει μέσω της εκπομπής τους, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ΤζένηΜπαλατσινού στις 19 Φεβρουαρίου.
Η σχέση των κουμπάρων είχε μπει «στην κατάψυξη», όταν περιοδικό ιδιοκτησίας Κωστόπουλου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της Ελένης με τον Ματέο Παντζόπουλο, αποκαλύπτοντας την σχέση τους. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί, πως το ζεύγος Κωστόπουλου – Μπαλατσινού ήταν εκείνο που είχε προσκαλέσει την Ελένη για διακοπές στα Άχλα, όπου και έγινε η πρώτη γνωριμία με τον καλό της!
Από τότε και μετά, τόσο από πλευράς του ζευγαριού, όσο και από την πλευρά της Ελένης, οι ατάκες που επιβεβαίωναν την αναθέρμανση της σχέσης τους… έδιναν και έπαιρναν μέσω των εκπομπών τους!Μάλιστα, η Μενεγάκη είχε βγει μέχρι και τηλεφωνικά στο Πρωινό mou!

STAR.GR

Related

menegaki 4962931244983009180

Follow us


item