Ανατριχίλα και σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του Πολ Γκραντ, που έγινε ευρέως γνωστός από τα «Star Wars» και «Harry Potter», να κάνει χρήση κοκαΐνης μέσα στο διαμέρισμά του και να παραδέχεται ότι έχει πιάσει πάτο!

«Η οικογένειά μου με αποκήρυξε και δεν υπάρχει δουλειά. Έκανα χρήση κοκαΐνης, αλλά τώρα είναι χειρότερο: πίνω και καπνίζω ό,τι βρω!», δηλώνει ο 47χρονος ηθοποιός.
FilmLead-570.jpg

Όπως παραδέχεται, έμπλεξε με τα ναρκωτικά μετά το τέλος του γάμου του, ο οποίος διαλύθηκε καθώς,τόσο ο ίδιος, όσο και η πρώην σύζυγός του, ήταν άπιστοι.
paul.jpg
«Είχα μία οικογένεια, ήμουν παντρεμένος. Τώρα τα έχασα όλα… Δεν ξέρω τι θέλω αυτή τη στιγμή. Είχα χρήματα από τις ταινίες, αλλά τα ξόδεψα όλα σε ναρκωτικά και πόρνες», συνεχίζει ο Γκραντ, αποκαλύπτοντας πως έφτασε στο σημείο να πουλήσει ακόμα και το αμάξι του, προκειμένου  να εξασφαλίσει την δόση του!
paul1.JPG

Τονίζοντας πως θέλει να ξεφύγει από τον εφιάλτη, ο Γκραντ παραδέχεται ότι χρειάζεται βοήθεια: «έχω παιδιά και μία εγγονή. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν, αλλά αν κάποιος μπορεί να μου προσφέρει βοήθεια, θα την δεχθώ».
paul2.jpg