News-Piper

Παντρεύτηκε o Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος  και η σύντροφός του,  Τζίνα Μοσχολιού , σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδ...

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύντροφός του, Τζίνα Μοσχολιού, σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».


Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της είδησης, ωστόσο, η σύντροφος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ -και συνάδελφός του- έδωσε τη δική της απάντηση σε ό,τι γράφτηκε με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook στην οποία έγραψε: «Και κουτσομπόληδες και ηλίθιοι».



Το πρωί της Δευτέρας, βέβαια, η είδηση συζητήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Σάσα Σταμάτη να αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής πως επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος με το χαρακτηριστικό του χιούμορ είπε στη δημοσιογράφο: «Με παντρέψανε πριν παντρευτώ. Ο γάμος έγινε την Κυριακή το απόγευμα στις 5. Δεν με πήρε κανένας να με ρωτήσει τίποτα», ενώ απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός χρησιμοποιώντας το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, πάντως, δεν παρέλειψαν να στείλουν τις ευχές τους στο ζευγάρι. 

yupiii.gr

Related

wedding 8772542558873684843

Follow us


item