News-Piper

Mad Video Music Awards 2014: Όσα έγιναν στην 11η απονομή

Λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, η 11η απονομή των MAD Video Music Awards.

Λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, η 11η απονομή των MAD Video Music Awards.


Μετά από ένα εντυπωσιακό act στη σκηνή εμφανίστηκε ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Θέμης Γεωργαντάς, ενώ ακολούθησε η κοινή εμφάνιση της Ήβης Αδάμου μαζί με τον Μιχάλη των Stavento σε μια ανατρεπτική συνεργασία με τον Κώστα Τουρνά. 
Αμέσως μετά ακολούθησε η πρώτη απονομή της βραδιάς, αυτή για το Video Clip της Χρονιάς. Το βραβείο απένειμαν η Ντορέττα Παπαδημήτριου και η Ναταλία Γερμανού στη Demy για το clip του τραγουδιού "The Sun", ενώ σειρά είχε η εμφάνιση των Νίκου Γκάνου, Μιχάλη Τσαουσόπουλου, Kings, Antonella, RiskyKidd και Josephine, οι οποίοι παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό dance medley. 
To βραβείο για το καλύτερο video clip στην κατηγορία Urban κατέκτησε ο Stan, το οποίο παρέλαβε από τον Ηλία Ψινάκη, ενώ αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν οι Onirama για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι "Παράξενο Φιλί". 

Επόμενο βραβείο ήταν αυτό για το καλύτερο dance act σε video clip, το οποίο παρέλαβε η Πάολα για το clip του τραγουδιού "Κράτα Με" από τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Κώστα Δόξα, ο οποίος αναβίωσε την εμφάνισή του στον τελικό του Your Face Sounds Familiar, καθώς εμφανίστηκε στη σκηνή ως Aziz. 
Μια ειδική εμφάνιση επεφύλασαν οι Boys And Noise και ο Στέλιος Λεγάκης μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας «Μόνο Στα Όνειρα», που έκανε ευρύτερα γνωστό τον διάσημο τραγουδιστή. 
Σε μια ανατρεπτική εμφάνιση η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε με ροκ διάθεση στη σκηνή των φετινών βραβείων δίνοντας το βραβείο για το Καλύτερο Video Clip στην κατηγορία Pop/Rock στις ΜΕΛΙSSES για το τραγούδι "Μόνη Επιλογή", ενώ αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε η Demy μαζί με τον Mike τραγουδώντας το "Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα". 
To βραβείο για το καλύτερο κλιπ σε Ντούετο/ Συνεργασία κατέκτησαν ο Δήμος Αναστασιάδης και οι Stavento για το τραγούδι "Βουτιά Στο Κένό", ενώ το επόμενο live act ήταν αυτό του Νικηφόρου μαζί με τον BO και την Κατερίνα Στικούδη. 
Το βραβείο για το MAD Kύπρου απονεμήθηκε στον Κώστα Μαρτάκη από την Έβελυν Καζατζόγλου, την Ελένη Χατζίδου και τον Τρύφωνα Σαμαρά, ενώ αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν ο Διονύσης Σχοινάς, η Φανή Αβραμίδου και οι REC τραγουδώντας "Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου" σε μια πρωτότυπη διασκευή με τη μεγάλη επιτυχία "Τι Τρελά Μου Ζητάς".
Το show συνεχίστηκε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Mark Angelo να ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2014, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή να κερδίζει το βραβείο για την Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνις  της Χρονιάς.
Ένα ακομα πρωτότυπο live act παρουσίασαν οι Freaky Fortune, o Mario Brazil και ο DJ Kas με special guest στη σκηνή τη Σοφία Αρβανίτη. 
Eπόμενο βραβείο ήταν αυτό του Καλύτερου Συγκροτήματος της Χρονιάς, το οποίο κέρδισαν οι ΜΕΛΙSSES, ενώ σειρά για live act πήραν ο Πάνος Μουζουρακης και ο Παντελής Αμπαζής τραγουδώντας "Madame", αλλά και οι Boys And Noise για να παραλάβουν το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς. 
Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε ο Κώστας Μαρτάκης μαζί με τον Μηδενιστή για να τραγουδήσουν τη νέα τους επιτυχία «Τα Καλύτερα», ενώ αμέσως μετά Άντρας Καλιτέχνης της Χρονιάς ανακυρήχθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος όμως δεν έδωσε το «παρών» στη φετινή απονομή. 
Ακόμα ένα live act χάρισαν στο κοινό οι ΜΕΛΙSSES και η Κόρτνεϊ Πάρκερ τραγουδώντας μια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Μάικλ Τζάκσον "What About US", ενώ το βραβείο του καναλιού MAD Greekζ κέρδισε ο Παντελής Παντελίδης για το τραγούδι "Γίνεται", o οποίος τραγούδησε και ζωντανά τη μεγάλη του επιτυχία. 
Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή για να τραγουδήσει το νέο της hit single "Όλα Αλλάζουν", ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου βίντεο τους θαυμαστές του για τις ψήφους και την αγάπη τους, ενώ on stage ανέβηκαν ο Στέλιος Ρόκκος και ο Βασίλης Καρράς για να ερμηνεύσουν το νέο τους ντουέτο.
Στην κατηγορία Pop, βέβαια, οι Boys And Noise έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν το δεύτερο βραβείο τους στη φετινή απονομή, αφήνοντας πίσω μεγάλα ονόματα συνυποψηφίων τους, όπως αυτό του Σάκη Ρουβά, της Δέσποινας Βανδή ή της Έλενας Παπαρίζου. Έπειτα, τη σκυτάλη των live acts πήρε η Πάολα, που μαζί με τους 15-50, τραγούδησε "Θεός Αν Είναι". 
Επόμενο βραβείο ήταν το Τραγούδι της Χρονιάς, το οποίο κατέκτησε η Demy, o Alex Leon και ο Epsilon για το κομμάτι "The Sun" - δεύτερο βραβείο για τη Demy και το περυσινό hit single της, ενώ το επόμενο live act ήταν η σύμπραξη του Stan και του Γιώργου Μαζωνάκη, που τραγούδησαν "Μου Λείπεις" αλλά και το πρόσφατο "Έχω Περάσει Και Χειρότερα".
H βραδιά έκλεισε με το σημαντικότερο βραβείο, αυτό του Καλλιτέχνη της Χρονιάς, να απονέμεται στη Δέσποινα Βανδή από την Έλλη Στάη και τον Ηλία Ψινάκη και τη διάσημη τραγουδίστρια να το αφιερώνει στον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ το μεγάλο φινάλε σφράγισε η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μαζί με τον J Balvin. 

Related

showbiz 4426657112525879750

Follow us


item