News-Piper

Φεύγει από την Βραζιλία και πάει κατευθείαν στην εκκλησία ο Παπασταθόπουλος

Μπορεί το γκολ  που έβαλε στο 90΄ενάντια στην Κόστα Ρίκα να μην έφερε και την πρόκριση του 8 του Μουντιάλ , όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλο...

papastathopoulos1.jpgΜπορεί το γκολ που έβαλε στο 90΄ενάντια στην Κόστα Ρίκα να μην έφερε και την πρόκριση του 8 του Μουντιάλ, όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, θα πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα στη Βραζιλία και να μπει σε… γαμήλιο mood, αφού τελικά θα παντρευτεί κανονικά την Παρασκευή την εκλεκτή της καρδιάς του Ξανθή Σταμουλάκη.

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Βραζιλία, όσον αφορά στον γάμο του Έλληνα διεθνή, αφού μετά την νίκη της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού και την πρόκριση στους 16 ήταν πάρα πολύ πιθανό αυτός να αναβληθεί.
Μέχρι και η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “Globo” ασχολήθηκε με το αν ο Σωκράτης θα ντυθεί ή όχι τελικά γαμπρός, γράφοντας λίγο μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα:
papastathopoulos2.jpg
«Ο Έλληνας σκόρερ μετά τον αποκλεισμό θα παντρευτεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ».
Το σίγουρο πάντως είναι ότι τον ίδιο τον Παπασταθόπουλο δεν θα τον πείραζε καθόλου να αναβάλει για λίγες μέρες τον γάμο του, αν ήταν η Ελλάδα να προκριθεί στις οχτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.
papastathopoulos3.jpg
Άλλωστε όλοι στην Εθνική του έκαναν πλάκα και ήλπιζαν να ξαναζήσουν στιγμές του 2004, όταν ο Τάκης Φύσσας ανέβαλε τον δικό του γάμο, αφού η ομάδα αγωνιζόταν στον ημιτελικό του Euro εναντίον της Τσεχίας.

star.gr

Related

sport 3501617564364449423

Follow us


item