News-Piper

Συναθλητής του Σουμάχερ αποκαλύπτει: «Δεν έχει παραλύσει, ούτε θα μείνει ανάπηρος»

Όπως είναι γνωστό, ο  Μίκαελ Σουμάχερ  ξύπνησε από το κώμα, πέντε μήνες μετά τον τραγικό ατύχημα, που λίγο έλειψε να του στοιχήσει τη ζωή.

soumaxer
Όπως είναι γνωστό, ο Μίκαελ Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα, πέντε μήνες μετά τον τραγικό ατύχημα, που λίγο έλειψε να του στοιχήσει τη ζωή.

Οι θεράποντες ιατροί του ιατρικού επιτελείου της νευρολογικής πτέρυγας του νοσοκομείου της Λωζάνης, που έχουν αναλάβει την αποθεραπεία του «θρύλου» της F1, πιστεύουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι αισθητά βελτιωμένη και δηλώνουν ακόμα πιο αισιόδοξοι για το μέλλον!
Τα ελπιδοφόρα μηνύματα, όμως, δεν σταματούν εκεί. Γνωστός συναθλητής του δηλώνει στο Paris Match ότι «Φαίνεται ότι ο Μίκαελ δεν έχει παραλύσει, δεν έχει χάσει στην κινητικότητα του. Δεν θα είναι ανάπηρος σε ένα καροτσάκι. Όμως πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί. Τώρα με τι ταχύτητα θα ανακάμψει; Αυτό κινδυνεύει να είναι χρονοβόρο. Όμως ο Μίκαελ ήταν πάντα εκτός πλαισίου γιατί να μην είναι για ακόμη μια φορά;».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ίδιο μέσο αναφέρει ότι η αποκατάσταση του Σουμάχερ μπορεί να διαρκέσει από 3 μήνες έως και δύο χρόνια και σε αυτήν θα «βοηθήσει» και ένα ρομπότ που θα τον κρατάει σε όρθια θέση, ενώ ταυτόχρονα θα διεγείρει και θα ξυπνά το σώμα και τα άκρα του κάνοντας κινήσεις, που ο ίδιος δεν θα είναι σε θέση να κάνει τις πρώτες ημέρες.

peoplegreece.com

Related

sport 1621067695945424823

Follow us


item