News-Piper

Ο Stan ξεκαθαρίζει αν έχει σχέση με την Μαρία Ηλιάκη!

Ο  Stan  το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" και μίλησε για τα προσωπικά του, ξεκα...

Ο Stan το βράδυ της Τετάρτης 21 Μαΐου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" και μίλησε για τα προσωπικά του, ξεκαθαρίζοντας ότι συτή την περίοδο είναι μόνος του και ότι είχε σχέση, αλλά δεν το ήξερε κανείς επειδή δεν θεωρεί ότι πρέπει να μιλάει για τα προσωπικά του.
Με τις δηλώσεις του εδωσε τέλος στις φήμες ότι έχει σχέση με την Μαρία Ηλιάκη, αλλά επίσης αποκάλυψε ότι θα έβγαινε με κοπέλα από το χώρο αν είχε τα μυαλά της στο καφάλι και ήξερε πως να του συμπεριφερθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα σχέση όταν ξεκίνησα στον χώρο. Ωστόσο, όσο περνούν τα χρόνια καταλαβαίνεις τι είναι ο άλλος. Αυτήν την περίοδο είμαι μόνος μου. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, όμως. Δεν μου αρέσει ο κόσμος να ξέρει την προσωπική μου ζωή. Φαντάσου ότι μέχρι και σήμερα δεν ήξερε κανείς ότι είχα κοπέλα», ξεκαθαρίζοντας ότι θα έκανε σχέση με γυναίκα από τον χώρο, αν είχε… τα μυαλά της στο κεφάλι της και ήξερε πως να μου συμπεριφερθεί(...) δεν θα είχα κανένα πρόβλημα».

faysbook.gr

Related

showbiz 6828712112920210581

Follow us


item