News-Piper

Καταγγελία για το «Voice»: «δεν μέτρησαν οι ψήφοι μας»

Το ότι υπήρξαν ψήφοι υπέρ της Τζωρτζίνας που δεν καταμετρήθηκαν καταγγέλλει η μητέρα της τραγουδίστριας, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή...

Το ότι υπήρξαν ψήφοι υπέρ της Τζωρτζίνας που δεν καταμετρήθηκαν καταγγέλλει η μητέρα της τραγουδίστριας, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το «The Voice», ενώ υποστηρίζει πως ο Αντώνης Ρέμος δεν ήθελε να αφήσει εκτός της κόρη της!

«Υπήρξαν απαντήσεις σε sms που έγραφαν “η ψήφος σας δεν καταμετρήθηκε” και σε άλλους που έπαιρναν τηλέφωνο μετά την κλήση ακουγόταν ένα “τουτ τουτ τουτ”… Aυτό το έμαθα από άλλους που μου το είπανε, δεν έχω προσωπική εμπειρία», δήλωσε η Tammy Καραχάλιου, που έγραψε την δική της ιστορία στη μουσική της δεκαετίας του ’70.
Σύμφωνα με την ίδια, πολλοί από τους θαυμαστές της κόρης της έχουν αγανακτήσει και βρίζουν λόγω των προβλημάτων στην ψηφοφορία, ενώ πρόβλημα με τα sms δεν διαπιστώθηκε σε άλλους διαγωνιζόμενους.
«Από την στιγμή που η Κύπρος ψηφίζει τους δικούς της με φανατισμό –και καλά κάνει, δεν το κατηγορώ αυτό- μοιραία, οι Κύπριοι θα έχουν περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε Έλληνα στο show», συνέχισε η μητέρα της Τζωρτζίνας, προσθέτοντας ότι δεν θα κρίνει αν ήταν σωστή και δίκαιη η πρόκριση του Άλεξ Οικονόμου, που επίσης είναι στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.
Όσο για την απόφαση του coach να διώξει την κόρη της;
«Τι θα άλλαζε αν την έσωζε; Στο επόμενο βήμα θα έμπαινε καθαρά θέμα ψηφοφορίας και πάντα θα κέρδιζαν αυτοί που παίρνουν τους πιο πολλούς ψήφους», απάντησε η Tammy και πρόσθεσε όλο νόημα: «είδα έναν Ρέμο στρεσαρισμένο, πάρα πολύ στριμωγμένο ψυχολογικά και έκανε κάτι που πραγματικά δεν ήθελε να κάνει… Δεν είναι ένας που κυβερνά, έτσι δεν είναι;».
«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να σκεφτεί κάτι αρνητικό αν δεν το ξέρω», απάντησε η μητέρα της Τζωρτζίνας όταν ρωτήθηκε αν το «Voice» είναι στημένο, ενώ δεν έκρυψε την πικρία της για την πορεία της κόρης της παρά το τεράστιο ταλέντο που έχει…

star.gr

Related

media 146409262391332191

Follow us


item