News-Piper

ΒΡΕΘΗΚΕ το αεροσκάφος της Malaysia Airlines λέει ο στρατός

Λύση στο μυστήριο με το αεροπλάνο «φάντασμα» των Μαλαισιανών αερογραμμών είναι πολύ πιθανόν να έχουμε μέσα στις επόμενες ώρες, αφού ο στ...

Λύση στο μυστήριο με το αεροπλάνο «φάντασμα» των Μαλαισιανών αερογραμμών είναι πολύ πιθανόν να έχουμε μέσα στις επόμενες ώρες, αφού ο στρατός της χώρας ανακοίνωσε στο Reuters ότι κατά πάσα πιθανότητα εντόπισαν ίχνη του αεροσκάφους στα στενά Μάλακα.

Η ακτίνα των ερευνών από νωρίς το πρωί είχε επεκταθεί προς τη δυτική χερσόνησο της Μαλαισίας και τα στενά Μάλακα, αφού οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο το αεροπλάνο να προσπαθούσε να επιστρέψει στην Κουάλα Λουμπούρ.
Τα στενά Μάλακα βρίσκονται 148 χλμ. Νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας της Μαλαισίας. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι αν όντως αποδειχθεί ότι τα ευρήματα σχετίζονται με το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, τότε αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο επέστρεφε στην Κουάλα Λουμπούρ, αλλά την πέρασε και πετούσε για πολύ ώρα ακόμα μετά την απώλεια του στίγματος.
Οι ομάδες διάσωσης στρέφουν τώρα την προσοχή τους στην συγκεκριμένη περιοχή, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο και να διευκρινίσουν τα αίτια του δυστυχήματος.
Αφήνουν πάντως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ειδικά μετά την ταυτοποίηση των δύο Ιρανών που ταξίδευαν με πλαστά διαβατήρια. 

star.gr

Related

news 4856142631223574075

Follow us


item