News-Piper

Δέσποινα Βανδή:"Όλοι ξέρουμε ότι στην τηλεόραση πλέον δεν υπάρχουν χρήματα"

Η  Δέσποινα Βανδή  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», στο πλαίσιο του press junket του «The Voice», για τις οικονομικές της απ...

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», στο πλαίσιο του press junket του «The Voice», για τις οικονομικές της απολαβές από το show, αλλά και τη δημόσια εικόνα της τα τελευταία χρόνια.


Με αφορμή την αφιλοκερδή συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, η 44χρονη τραγουδίστρια είπε: «Όλοι ξέρουμε ότι στην τηλεόραση πλέον δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν στάθηκα καθόλου σε αυτό. Εξάλλου, δεν είπα “ναι” σε εποχές που τα χρήματα ήταν πραγματικά πολλά στην τηλεόραση», ενώ για τη σχέση της με άλλο coach του show, τον Αντώνη Ρέμο, σχολίασε: «Επειδή με τον Αντώνη γνωριζόμαστε 20 χρόνια, ήξερα πως ούτε θα παρεξηγήσω, ούτε θα παρεξηγηθώ. [...] Με είπε και άνεργη, όχι ότι δεν είμαι, αλλά είμαι εκ πεποιθήσεως».

Όσο για τη δημόσια εικόνα που έχτισε τα τελευταία χρόνια, που χαρακτηρίστηκε ως απρόσιτη από πολλούς, η Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Με αιφνιδιάζει το γεγονός ότι τους αιφνιδιάζω ως χαρακτήρας. Μου λένε “α, είσαι απλή”. Πραγματικά με αιφνιδιάζει αυτό γιατί έτσι ήμουν μια ζωή. Δεν ξέρω γιατί αυτό μετά από 20 χρόνια στο τραγούδι δεν είχε βγει και βγήκε μέσα από ένα παιχνίδι».

Related

showbiz 981086362260434556

Follow us


item