News-Piper

Γιώργος Λιάγκας: "Δεν πρόκειται να κάνω εκπομπή με άλλη γυναίκα εκτός της Φαίης"

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε τα πράγματα… Δεν πρόκειται να… «χωρίσει» με την Φαίη και να βάλει άλλη γυναίκα στη θέση της.  Οι δυο τους θ...

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε τα πράγματα… Δεν πρόκειται να… «χωρίσει» με την Φαίη και να βάλει άλλη γυναίκα στη θέση της.  Οι δυο τους θα είναι μαζί στο σπίτι, μαζί και στο πλατό!

«Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ εκπομπή από εδώ και πέρα με άλλον άνθρωπο και με άλλη γυναίκα. Το κάναμε με την Φαίη, όσο μας πάει και όσο μας θέλει ο κόσμος… Από εκεί και πέρα τα άλλα πράγματα μόνος μου!» είπε χαρακτηριστικά.
Ο παρουσιαστής, ωστόσο, δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Φαίη Σκορδά, θέλει να συμμετέχει και σε άλλα project, θεού θέλοντος και... μωρού επιτρέποντος!
«Το πρωινό το έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος…Όταν ο κόσμος, σε αγαπάει, σου έχει δώσει τόση αγάπη για τα 3,5 χρόνια, και δεν μιλάω για αγάπη σε νούμερα τηλεθέασης, μιλάω για αγάπη που την βλέπεις στο δρόμο... Για όσο ο κόσμος μπορεί να επιλέξει να βλέπει το πρόγραμμα αυτό, θα το παρουσιάζω με την Φαίη. Τώρα, εάν κάνουμε παράλληλα άλλα πράγματα...Και εγώ θέλω να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου και η Φαίη φαντάζομαι κάποια στιγμή θα θέλει να κάνει κάποια πράγματα μόνη της... Βέβαια, αν της το επιτρέψουν τα δύο παιδιά της, γιατί η μάνα, ως γνωστόν, έχει πιο σημαντικό ρόλο στο μεγάλωμα του παιδιού»

Related

PROINO 3466636027752960046

Follow us


item