News-Piper

Αφιερωμένο στον Στέλιο Καζαντζίδη

  Η γνήσια λαϊκή φωνή του, αποδεικνύει πως το λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο και πως η τάση της σύγχρονης ε...

 Η γνήσια λαϊκή φωνή του, αποδεικνύει πως το λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο και πως η τάση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, να εγκλωβίζεται σε ευρωπαϊκά εμπορικά μουσικά πρότυπα, είναι απλώς ένα «ρεύμα» των εποχών.




Ο Άγγελος Παναγάκης, με το ιδιαίτερο μέταλλο στη χροιά της φωνής του, αγγίζει ακουστικά τον "Αείμνηστο" Στέλιο Καζατζίδη και το γεγονός αυτό προκαλεί, έκπληξη για μεγάλους δημιουργούς του χώρου της μουσικής και όχι μόνο… Απόδειξή του ταλέντου του, η συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Κορδατζή και τον στιχουργό Βασίλη Παπαδόπουλο, αφού δημιούργησαν έναν λαϊκό δίσκο, με τίτλο «Που 'σαι Στέλιο να δεις», μέσα από τα τραγούδια του οποίου, εκφράζονται οι ανησυχίες του Άγγελου Παναγάκη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην παρουσίαση του δίσκου το παρόν έδωσε και η κυρία Βάσω Καζαντζίδη! (Δείτε το συννημένο σχετικό φωτογραφικό υλικό).

Ακούστε το ομότιτλο promo  και θαυμάστε αυτήν την γνήσια λαϊκή φωνή! 


Κατεβάστε το promo single σε Mp3 και σε Wav format από εδώ:

Related

showbiz 1412013580237109822

Follow us


item