News-Piper

Καλομοίρα: «Έχασα 35 κιλά σε 6 μήνες»

Η Καλομοίρα φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν ...

Η Καλομοίρα φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για κάποια γεγονότα που έγιναν την εποχή που ασχολούνταν ενεργά με το τραγούδι στην Ελλάδα.







Πόσο άλλαξε η ζωή της τα τελευταία χρόνια, που απουσίασε από την Ελλάδα; Η 29χρονη τραγουδίστρια είπε: «Όλα στη ζωή τα βλέπω ως μαθήματα, που με κάνουν πιο δυνατή και έμπειρη. Μέσα από τον πόνο αποκτάς δύναμη κι ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Πλέον έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την Eurovision, έχω γίνει μητέρα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ζωή μου και αισθάνομαι ότι απέκτησα δύναμη μέσα από αυτό το τόσο όμορφο ταξίδι. Η Ελλάδα για μένα ήταν τεράστιο σχολείο».

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την παραμονή της στην Ελλάδα; Η Καλομοίρα ξεκαθάρισε: «Ωρίμασα ως καλλιτέχνης. Από τις εμπειρίες μου και κυρίως από το ότι ήμουν μόνη, απέκτησα σθένος ψυχής. Έκλαψα πολλές φορές. Οι Έλληνες μου έδωσαν αγάπη και υποστήριξη», ενώ δεν δίστασε να αφήσει υπαινιγμούς πως έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από κάποιους ανθρώπους στην Ελλάδα: «Οι άνθρωποι της σόουμπιζ είναι πιο σκληροί και αναγκάζεσαι να μεγαλώσεις γρήγορά. Δύσκολα καταλαβαίνεις πόσοι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πραγματικά γύρω σου».


Πώς αντιμετωπίζει η ίδια όλα αυτά που έζησε; «Κοιτάω πια μπροστά. Έπαθα, έμαθα και προχώρησα. Χαίρομαι για όλα όσα έγιναν, γιατί παρά τα άσχημα, οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες. Διδάχτηκα από ό,τι μου συνέβη. Με χρησιμοποίησαν, αλλά έτσι λειτουργεί η showbiz. Σε όποια χώρα κι αν βρισκόμουν, το ίδιο θα γινόταν. Γι’ αυτό έχω καταλάβει πράγματα. Τώρα δεν είμαι πια 18 ετών, αλλά 29. 10 χρόνια σ' αυτή τη δουλειά, βλέπω τα πάντα αλλιώς» εξομολογήθηκε η Καλομοίρα.

Στη συνέχεια, η Καλομοίρα αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε, μετά τη γέννηση των παιδιών της: «Έχασα 35 κιλά σε έξι μήνες. Έτρωγα ημερησίως πέντε γεύματα σε μικρές ποσότητες, τα δύο εκ των οποίων αποτελούνταν μόνο από ένα φρούτο, ενώ για βραδινό επέλεγα ένα γιαούρτι με παξιμάδι. Το πρωινό μου ήταν δυνατό, ενώ το μεσημέρι η ποσότητα ήταν σχετικά περιορισμένη. Έτρωγα πιο συχνά, αλλά πιο υγιεινά. Παράλληλα κάνω γυμναστική -τρέξιμο και βάρη- τουλάχιστον επί μία ώρα καθημερινά εκτός Κυριακής. Σηκώνομαι στις έξι το πρωί και πηγαίνω στο γυμναστήριο. Τον τελευταίο μήνα είχε χιόνι, οπότε ακολουθούσα το πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι, καθώς δεν ήθελα να χάσω καμιά ημέρα άσκησης».

Περισσότερα στο «ΕΓΩ! Weekly» που κυκλοφορεί

Related

showbiz 512048378832923863

Follow us


item