News-Piper

Γιώργος Λιάγκας «Η Φαίη ήθελε τη Σταματίνα στο Πρωινό»

Στη  Σταματίνα Τσιμιτσιλή  αναφέρθηκε ο  Γιώργος Λιάγκας , το πρωί της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού», της Πέμπτης.

Στη Σταματίνα Τσιμιτσιλή αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού», της Πέμπτης.


«Η Σταματίνα είναι εργάτρια της τηλεόρασης. Ξέρει τηλεόραση, είναι αγωνίστρια. Δεν είναι η ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια να πεις “α, δεν μπορούμε να την πληρώσουμε” και είναι πολύ εργατική. Θεωρώ ότι θα ξανακάνει σίγουρα τηλεόραση» ανέφερε ο 44χρονος παρουσιαστής.

Για τις φήμες, μάλιστα, που στην αρχή της φετινής σεζόν την ήθελαν να εντάσσεται στο υπό σχεδιασμό τότε νέο πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Είχε πει, μάλιστα, σε μια συνέντευξή της ότι δεν ήθελε να έρθει εδώ σε εμάς. Η Φαίη το έχει πει ότι ήθελε να έρθει η Σταματίνα στην εκπομπή. Εκείνη αισθανόταν ότι δεν ταιριάζει κλπ. Σίγουρα, όμως, είναι πρόσωπο που θα ταιριάξει κάπου».

Μάλιστα, όταν η Σάσα Σταμάτη σχολίασε πως προφανώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήθελε να είναι σε μια εκπομπή που εκείνη θα είναι κεντρική παρουσιάστρια, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Τα πρώτα και τα δεύτερα ονόματα είναι αστεία. Η Σταματίνα δεν έχει τέτοια θέματα. Εξάλλου, μπορεί η ταμπέλα να γράφει δυο ονόματα και την παράσταση να την κλέβει κάποιος που κάθεται στην άκρη κάτω από μια μπασκέτα (σ.σ. αναφερόμενος στο σκηνικό της εκπομπής του)».

Related

skorda 3974292584812714140

Follow us


item