News-Piper

Θέμης Γεωργαντάς: Η απάντηση στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της  Ελιάνας Χρυσικοπούλου  στην «Ελένη», το μεσημέρι της Πέμπτης για την κριτική που δέχτηκε από τον  Θέμη ...

Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην «Ελένη», το μεσημέρι της Πέμπτης για την κριτική που δέχτηκε από τον Θέμη Γεωργαντά για την εμφάνισή της στο «ΟΛΑ», ο γνωστός παρουσιαστής της απάντησε, μέσα από το «Πρωινό» της Παρασκευής.


«Επειδή επί της ουσίας από εμένα ξεκίνησε όλο αυτό το πράγμα, ήμουν 100% αυθόρμητος γιατί δεν είχα δει την προηγούμενη μέρα την εμφάνισή της στον Θέμο. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή με την αντίδραση της Δούκισσας. Επειδή κιόλας την ξέρω, κατάλαβα ότι η Δούκισσα στεναχωρήθηκε πάρα πολύ» ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Δεν μου άρεσε καθόλου που πήγε αυτή η κοπέλα και είχε απέναντί της τη Δούκισσα και την έκανε να αισθανθεί άσχημα. Δεν είχε καμία σαν τη Σάσα! Αν έχεις μία σαν τη Σάσα, πες της τα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος της. Πήγε σε μια εκπομπή καλεσμένη και άρχισε να λέει πράγματα για έναν από τους οικοδεσπότες».

Related

PROINO 1938061725904402826

Follow us


item