News-Piper

"Άρωμα" τρομοκρατίας στη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο

Συγκλονισμένο είναι όλο το πανελλήνιο μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν μετά τις 7 το βράδυ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λ....

Συγκλονισμένο είναι όλο το πανελλήνιο μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν μετά τις 7 το βράδυ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λ. Ηρακλείου 426 στο Ν. Ηράκλειο.

1983556.jpg
Δύο άτομα είναι νεκρά, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 29χρονος, ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός τους. Πρόκειται για δύο νεαρούς, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη,  27 και 22 ετών αντίστοιχα. Σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν τραύματα από όπλα στο κεφάλι και στην κοιλιά.
1983671.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μαύρη μοτοσικλέτα με δύο επιβάτες οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα πέρασε έξω από τα γραφεία και άνοιξε πυρ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν βρεθεί 12 κάλυκες 9 χιλιοστών που θα μεταφερθούν για βαλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η επίθεση έγινε από υποπολυβόλο όπλο ή πιστόλι.
1983677.jpg

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος μίλησε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Star, οι άνδρες που έχασαν τη ζωή τους είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.
Το ότι πρόκειται για μέλη της Χρυσής Αυγής  επιβεβαιώνουν και πληροφορίες του Star καθώς την ώρα της δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χ.Α υπήρχε μια μικρή ομάδα περιφρούρησης μπροστά από ένα καφέ που υπάρχει στο ισόγειο.
1983664.jpg
Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ενέδρα καθώς οι δύο δράστες φέρεται να γνώριζαν ότι τα συγκεκριμένα γραφεία ανοίγουν Δευτέρα και Παρασκευή.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυναμεις οι οποίες έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς οι αρχές είναι πεπεισμένες ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.
1983648.jpg
Η αστυνομία αυτήν την ώρα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δύο δράστες οι οποίοι διέφυγαν με τη μαύρη μηχανή στην οποία επέβαιναν.
Αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο στο σημείο βρέθηκε ο βουλετής της Χ.Α Νίκος Μίχος και η Ουρανία Μιχαλιάκου καθώς και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Related

politic 6291830537674600890

Follow us


item