News-Piper

O Λάκης Λαζόπουλος στο "Στην υγεία μας ρε παιδιά"

T ο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξένησαν  τον Λάκη Λαζόπουλο με ...

Tο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξένησαν  τον Λάκη Λαζόπουλο με ένα αφιέρωμα γεμάτο κέφι και καλή διάθεση!


Τον δημοφιλή δημιουργό τίμησαν  με την παρουσία τους αλλά και τις ερμηνείες τους αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του, όπως ο Κώστας  Βουτσάς, η Χρύσα  Ρώπα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η Φαίη Ξυλά, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Τάσος Παλατζίδης, καθώς και νέοι ηθοποιοί και μουσικοί από τη θεατρική παράσταση «SorryIm Greek!» που θα παίζεται στο θέατρο Βρετάνια.


Στο πλαίσιο του αφιερώματος, ο Άθως Δανέλλης,πρόσφερε  γέλιο με το θέατρο σκιών του και τα ευρηματικά σκετσάκια του, τα οποία αναφέρονταν στον Λάκη Λαζόπουλο.


Ακόμη, μουσικοί από τον τόπο καταγωγής του Λάκη Λαζόπουλου ανέβασαν το κέφι με παραδοσιακή μουσική και παρέσυραν  τους καλεσμένους στον χορό. 

Related

showbiz 606982871951628349

Follow us


item