News-Piper

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν θα μπει τιποτα επαγγελματικό ανάμεσα σ' εμένα και τον Μιχάλη»

Η  Ζέτα Μακρυπούλια  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη θεατρική μεταφορά του μιούζικαλ ...

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη θεατρική μεταφορά του μιούζικαλ «Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου στο θέατρο «Παλλάς»,αλλά και για τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.


Τι δήλωσε για το ρόλο της «Σούγκαρ» και τη σέξι εμφάνιση που θα κάνει επί σκηνής; «Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι των μεταμορφώσεων, προσπαθούμε ωστόσο να προσεγγίσουμε το ρόλο της Σούγκαρ κι όχι να μιμηθούμε τη Μέριλιν Μονρόε, η οποία έχει αφήσει το στίγμα της. Θα κάνω ό,τι απαιτεί ο ρόλος, αν κάποιοι το βλέπουν σαν ένα σέξι θέαμα είναι κι αυτό ένα κομμάτι του ρόλου», είπε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, ενώ σχετικά με το γεγονός ότι δεν θα είναι η παρουσιάστρια του τέταρτου «Dancing With the Stars» ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτό το μιούζικαλ, γιατί οι πρόβες είναι εξαντλητικές και όλο αυτό θέλει το εκατό τοις εκατό της προσοχής μας. Οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ο χρόνος για κάτι άλλο, χαίρομαι όμως που το κάνω».

Ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζηγιάννηςπρόκειται να πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά στο θέατρο, στο μιούζικαλ του Broadway «Άννυ», που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Υπάρχει άραγε ανταγωνισμός μεταξύ τους; «Δεν είχαμε, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε ποτέ ανταγωνισμό με τον Μιχάλη. Δε θα μπει τίποτα επαγγελματικό ανάμεσά μας», ξεκαθάρισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Related

zeta 7054693415692486466

Follow us


item