News-Piper

Γιώργος Λιάγκας:"Το έντεχνο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι"

Η κάμερα της εκπομπής « Το Πρωινό » συνάντησε τη  Φωτεινή Δάρρα , η οποία μίλησε για τη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της στον κόσμο...

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τη Φωτεινή Δάρρα, η οποία μίλησε για τη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της στον κόσμο, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παντρεύτηκε κρυφτά με τον σύντροφό της, την ίδια μέρα με τη βάφτιση της μικρής. 


Η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Θα καταλάβετε πώς νιώθω όταν θα κάνετε παιδιά. Σας το εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου. Η ζωή μου είναι υπέροχη. Ολοκλήρωση! Η λέξη αυτή τα λέει όλα», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν παντρεύτηκε, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο μετά την προβολή των δηλώσεών της, η Φαίη Σκορδά σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της ότι ο σύντροφος της Φωτεινής Δάρρα έχει αδυνατίσει, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει εμφανώς ειρωνικά: «Ποιος από τους δύο συντρόφους της; Βασικά ποιος είναι ο σύντροφός της; Με άλλον τελικά δεν έκανε το παιδί; Δεν το ξέρω αυτό».

Αφού η παρέα της εκπομπής εξήγησε στον 44χρονο παρουσιαστή και τη Φαίη Σκορδά ότι η Φωτεινή Δάρρα έχει χωρίσει με τον επί χρόνια σύντροφό της, Δημήτρη Παπαδημητρίου, και η κόρη της είναι καρπός του έρωτά της με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε διαβάζοντας κάτι από το κινητό του: «Ο σύντροφός της είναι ο πιανίστας της Αναστασίας Ζάννη. Παιδιά, χαμός γίνεται στο έντεχνο! Όταν τα λέω εγώ, κάνουν πιο άγριο σεξ οι έντεχνοι. Ένα μεγάλο κρεβάτι το έντεχνο τελικά!». 


Related

PROINO 663972314661501402

Follow us


item