News-Piper

Παύλος Σταματόπουλος:"Φυσικά και μιλάω με την Ναταλία"

Ο  Παύλος Σταματόπουλος  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής « Το Πρωινό » για το ξεκίνημά του στο ανανεωμένο  Μες Στην Καλή Χαρά  του Alpha...

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για το ξεκίνημά του στο ανανεωμένο Μες Στην Καλή Χαρά του Alpha, αλλά και τις σχέσεις του σήμερα με την προηγούμενη παρουσιάστρια της εκπομπής,Ναταλία Γερμανού.


«Κοντεύω να γίνω η... κατσαρίδα της εκπομπής. Επιβίωσα!» δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής με χιούμορ, τονίζοντας: «Δεν έγινε κάποιος πόλεμος. Έγινε κάποια αλλαγή που το κανάλι ήθελε να κάνει».

Σχετικά με όσα έχουν συζητηθεί για την ανανεωμένη ομάδα της εκπομπής, ο Παύλος Σταματόπουλος είπε: «Πάντα δεν συζητιέται κάτι για την εκπομπή και για τις γυναικείες παρουσίες κυρίως; Εγώ νομίζω ότι και φέτος επαγγελματικά τα πράγματα είναι όπως και πέρσι. Δεν έχει προκύψει κάτι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να είναι άξιο λόγου. Όλοι έχουμε διάθεση να δουλέψουμε και αυτό φαίνεται και στον αέρα της εκπομπής».

Για τις σχέσεις του με τη Ναταλία Γερμανού μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Φυσικά και μιλάω με τη Ναταλία. Οι σχέσεις δεν ορίζονται από το αν συνεργάζεσαι με κάποιον. Εγώ θέλω να κάνω καλές συνεργασίες και αυτές δεν χάνονται επειδή αλλάζουν οι επαγγελματικοί δρόμοι».

Τέλος, σχετικά με το ποια τελικά έχει τον ρόλο της βασικής παρουσιάστριας του Μες Στην Καλή Χαρά αυτή τη σεζόν, ο ίδιος δήλωσε: «Νομίζω είναι σαφές και από το δελτίο Τύπου και από την εκπομπή ότι τον συντονισμό της εκπομπής τον έχει η Κατερίνα και όλοι οι υπόλοιποι κινούμαστε ανάλογα». 

Related

showbiz 5248949914475425164

Follow us


item