News-Piper

Στέλλα Καλλή: Μίλησε ανοιχτά για την πλαστική που έκανε

Καλεσμένη στην εκπομπή της  Ελεονώρας Μελέτη ,  «Μελέτησέ το!» , βρέθηκε η  Στέλλα Καλλή  το μεσημέρι της Τρίτης.


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη«Μελέτησέ το!», βρέθηκε η Στέλλα Καλλή το μεσημέρι της Τρίτης.
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Φοίβο, την προσωπική της ζωή, αλλά και τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Φοίβο; «Ήταν ο άνθρωπος που με επέλεξε, όταν εγώ δεν είχα τίποτα και αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ και το εκτιμώ. Είχε πέσει ένα cd στα χέρια του κι έτσι έγινε η γνωριμία μας. Ο Φοίβος έχει ταλέντο στο να αφουγκράζεται τι θέλει ο κόσμος, τι “παίζει” έξω», είπε η Στέλλα Καλλή.

Ποιος είναι ο τύπος άντρα που την ελκύει; «Θέλω να τον χαρακτηρίζει απόλυτη ηρεμία, να είναι στη φάση “ξέρω τι μου γίνεται, μπορώ να σου δώσω απλόχερα και χωρίς καμία ανασφάλεια αυτό που θέλω και αυτό που σου αξίζει”. Θέλω έναν άντρα πολύ πιο “δυνατό” από μένα, θέλω να είμαι το “κοριτσάκι”. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω με έναν άνθρωπο ο οποίος θα προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο σε αυτό που αγαπώ, γιατί έτσι νιώθω ότι πρώτα απ' όλα δεν αγαπάει εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Τέλος, σχετικά με τον καλλιτεχνικό χώρο και τις σχέσεις με συναδέλφους της δήλωσε: «Με ενοχλεί πολύ ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία. Έχω δει συναδέλφους να προχωρούν στα επαγγελματικά τους, επειδή είχαν “μέσο”. [...] Ποτέ, όμως, δεν το έβαλα κάτω, δεν υπήρχε η πιθανότητα της αποτυχίας για μένα».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη της Στέλλας Καλλή, στην οποία μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, τις προσωπικές σχέσεις της, αλλά και για το πώς διατηρεί τη φόρμα της...

Related

showbiz 727717992712414871

Follow us


item