News-Piper

«Ελένη»: Τα σχόλια για τον Κωστόπουλο & η σύγκριση με τον Λιάγκα

Στη συνέχεια, η ομάδα του «Ελένη» συζήτησε και τις υπόλοιπες αλλαγές στα φετινά τηλεοπτικά πλατό και τελικά επέστρεψε στο θέμα της αναδι...

Στη συνέχεια, η ομάδα του «Ελένη» συζήτησε και τις υπόλοιπες αλλαγές στα φετινά τηλεοπτικά πλατό και τελικά επέστρεψε στο θέμα της αναδιαμόρφωσης της πρωινής ζώνης και την είσοδο σε αυτή του Πέτρου Κωστόπουλου.  «Εμένα αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν αυτές οι αλλαγές ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1.
“Μου παίρνεις Λιάγκα-Σκορδά; Σου παίρνω Κωστόπουλο!”» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εξήγησε ότι η απόφαση του Mega να βάλει στο πρωινό τον Πέτρο Κωστόπουλο τη βρίσκει πλήρως αντίθετη, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ακατάλληλο για μια τέτοια εκπομπή τον πρώην εκδότη: «Συγγνώμη ρε παιδιά; Πρωινή ζώνη ο Κωστόπουλος; Βουλώνουμε την τρύπα με όποιον βρούμε; Γιατί να θέλω να δω έναν μεσήλικα να κάνει πρωινό; Αυτό που έκανε στο βραδινό show, με την σπιρτάδα του και έλεγε και καμιά βρωμοκουβέντα, ήταν ταιριαστό. Αλλά στο πρωί όχι» ανέφερε μεταξύ άλλων.


«Βλέπω μάλιστα ότι σιγά σιγά μπαίνει και η Μπαλατσινού στο παιχνίδι» ανέφερε σε κάποιο σημείο της συζήτησης ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: «Γιατί το σκέφτεσαι έτσι και δεν σκέφτεσαι ότι από την αρχή το είχαν συζητήσει έτσι και δεν ρίχνανε ονόματα έτσι απλά για να δουν αντιδράσεις;».  Παράλληλα, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος διαφώνησαν σχετικά με το προφίλ του διδύμου Λιάγκα Σκορδά και την αλλαγή που πραγματοποιήθηκε σε αυτό μέσα από την πορεία τους τα τελευταία χρόνια στο Mega.

Related

menegaki 3279068758219077500

Follow us


item