News-Piper

Σε... διπλό ταμπλό η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Σε… διπλό ταμπλό ενδέχεται να παίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου από φέτος, αφού εκτός από την εκπομπή στο ΣΚΑΙ, που όπως σας έχουμε πει θα π...

Σε… διπλό ταμπλό ενδέχεται να παίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου από φέτος, αφού εκτός από την εκπομπή στο ΣΚΑΙ, που όπως σας έχουμε πει θα παρουσιάσει, έχει δεχτεί πρόταση και από τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος μετά την επιτυχία της στο «Dancing with the Stars» δεν θέλει να την αφήσει να φύγει από τον ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο star  για την νέα της εκπομπή υποστηρίζοντας ότι « Ήταν πολύ καλή πρόταση για εμένα που με ενδιαφέρει η παρουσίαση σε θέματα που θεωρώ ότι τα κατέχω με ένα τρόπο ή μπορώ να τα υποστηρίξω».
Ο τίτλος της εκπομπής της είναι «χτύπα ξύλο» και όπως εξηγεί « Είναι μια εκπομπή, η οποία αναφέρεται στα ατυχήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν τα παιδιά, όταν είναι μικρά, μέσα στο σπίτι ή έξω από αυτό και πως μπορούμε εμείς οι γονείς να τα προστατεύουμε».
Η νεαρή ηθοποιός και μέλλουσα παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει αγωνία για το νέο της ξεκίνημα, ενώ για την πρόταση που έχει δεχτεί από τον κ. Λάτσιο λέει: «Προς το παρόν δεν μπορώ να σας πω κάτι, αν προκύψει κάτι, θα σας πω».

Related

showbiz 3013791486587103764

Follow us


item