News-Piper

ΣΟΚ-Πέθανε ο πρωταγωνιστής του "Glee"

Συγκλονισμένο είναι το Hollywood από την είδηση ότι ο 31χρονος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Glee, Cory Monteith είν...

Συγκλονισμένο είναι το Hollywood από την είδηση ότι ο 31χρονος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Glee, Cory Monteith είναι νεκρός.

glee1.jpg
Ο ηθοποιός, που στη σειρά υποδυόταν τον Finn Hudson, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Fairmont Pacific Rim στο Βανκούβερ.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε τα τραγικά νέα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου του, πάντως η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο δολοφονίας.
glee2.jpg
Τη Δευτέρα θα γίνει η νεκροψία και από αυτήν περιμένουν όλοι να πάρουν απαντήσεις στα αμέτρητα «γιατί» που τους βασανίζουν.
glee3.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία του Βανκούβερ δέχτηκε τηλεφώνημα σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο ενός άνδρα σε δωμάτιο του 21ου ορόφου του ξενοδοχείου Fairmont Pacific Rim.
«Ο νεκρός είναι ο 31χρονος ηθοποιός Cory Monteith που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Glee», είπε η αστυνομία στη συνέντευξη τύπου, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νεαρού ηθοποιού.
glee4.jpg
Ο Cory είχε πάει στο ξενοδοχείο στις 6 Ιουλίου και θα έφευγε σήμερα. Μάρτυρες είπαν ότι τον είδαν με παρέα, όμως από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου φαίνεται ότι ο ηθοποιός επέστρεψε στο δωμάτιό του μόνος του.
«Βρισκόμαστε σε κατάσταση σοκ και θρηνούμε για την τραγική μας απώλεια», δήλωσε η εκπρόσωπος του ηθοποιού.
Μόλις τον περασμένο μήνα ο Cory Monteith φαινόταν να έχει αφήσει πίσω του τις περιπέτειες με τα ναρκωτικά, αφού είχε παρακολουθήσει ένα σύντομο πρόγραμμα αποτοξίνωσης.
glee5.jpg
Μάλιστα οι φωτογράφοι τον είχαν απαθανατίσει αγκαλιά με την κοπέλα του και συμπρωταγωνίστριά του Lea Michele και έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ.
Η σύντροφός του είχε δηλώσει ότι ήταν πολύ περήφανη για τον καλό της που κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποτοξίνωσης  τον περασμένο Απρίλιο. Ήταν η δεύτερη φορά που ο Cory μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η πρώτη ήταν όταν ήταν 19 χρονών για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.
glee6.jpg
Σε συνέντευξή του μάλιστα είχε πει ότι ήταν τυχερός που ζούσε, αφού όπως είχε αποκαλύψει έκανε κοπάνες για να μεθάει και να καπνίζει χασίς από όταν ήταν ακόμα 13 χρονών, ενώ εγκατέλειψε το σχολείο στα 16. 

Related

DEATHS 1972484485498365722

Follow us


item