News-Piper

Γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου

​Γονείς για τρίτη φορά έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, με το μοντέλο να ανακοινώνει τον ερχ...

​Γονείς για τρίτη φορά έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, με το μοντέλο να ανακοινώνει τον ερχομό του πελαργού βάζοντας... καρδούλες στο Facebook!

Ο μπασκετμπολίστας και η πρώην Σταρ Ελλάς απέκτησαν το τρίτο τους αγόρι περίπου στις 13:20 της Τετάρτης, ενώ ο ερχομός του ήταν λιγάκι απρόσμενος, μιας και γιατροί είχαν δώσει ως πιθανότερη περίοδο το τέλος Ιουνίου.
Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας, με τον νεογέννητο να ζυγίζει 3.370 γραμμάρια. Μάλιστα, η Ολυμπία μοιράστηκε την χαρά της βάζοντας ένα μήνυμα με emoticons στο Facebook! 
xopsonidou_facebook.jpgΟ Βασίλης Σπανούλης απουσίασε από την συνέντευξη Τύπου για τον τελικό των πλέι-οφ του μπάσκετ, καθώς έσπευσε από το πρωί στο πλευρό της γυναίκας του, στον 8ο όροφο του μαιευτηρίου «Ιασώ».
Οι δύο πρώτοι γιοί του 30χρονου αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και του 29χρονου μοντέλου είναι 3,5 και 1 έτους.

Related

births 6949159123786797660

Follow us


item