News-Piper

Όλα όσα έγιναν στο τέταρτο Live του "Your Face Sounds Familiar"

To  Your Face Sounds Familiar  επέστρεψε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τέταρτη, κατά σειρά, εβδομάδα με ένα εορταστικό live show το βράδυ τ...


To Your Face Sounds Familiar επέστρεψε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τέταρτη, κατά σειρά, εβδομάδα με ένα εορταστικό live show το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. 


Λίγο μετά τις 21.10, η Μαρία Μπεκατώρου καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή του δημοφιλούς show, δηλαδή τη Μπέσυ Μάλφα, την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Γεράσιμο Γεννατά, όπως κάθε εβδομάδα, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη βραδιά το Your Face Sounds Familiar είχε σαν θέμα το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, για αυτό και όλοι οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε μεγάλα αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Όπως ανακοίνωσε η οικοδέσποινα του show, απούσα από το τέταρτο live ήταν η Θωμαή Απέργη, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές.
Τελική Βαθμολογική Κατάταξη

Κωνσταντίνος Καζάκος: 20 βαθμοί
Κρυσταλλία: 19 βαθμοί
Κώστας Μαρτάκης: 19 βαθμοί
Θανάσης Αλευράς: 19 βαθμοί
Μαντώ: 19 βαθμοί
Κρατερός Κατσούλης: 18 βαθμοί
Άντα Λιβιτσάνου: 11 βαθμοί
Σύλβια Δεληκούρα: 11 βαθμοί
Νίκος Γκάνος: 8 βαθμοί

Ο νικητής της βραδιάς

Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος χάρισε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις ψήφους των τηλεθεατών στο Ίδρυμα Τζένη Καρέζη, ενώ για την Κύπρο τα χρήματα παραχωρήθηκαν στο σωματείο"Μάνα", όπως κάθε εβδομάδα.

Οι εμφανίσεις της επόμενης εβδομάδας

Το επόμενο ζωντανό show του Your Face Sounds Familiar θα έχει θέμα την Eurovision. Έτσι, οι παίκτες θα ενσαρκώσουν εκπροσώπους διαφόρων χωρών στον διαγωνισμό, ενώ από τις ελληνικές αποστολές στο πλατό θα δούμε τον Μιχάλη Ρακιτζή (από τον Κρατερό Κατσούλη), την Έλενα Παπαρίζου (από την Κρυσταλλία), τον Γιώργο Αλκαίο (από τον Κωνσταντίνο Καζάκο).

Related

TV 6736764308206854468

Follow us


item