News-Piper

Το φιλί του Ηλία Κόζα στην αγαπημένη του μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Ελλάδας

Καρδιές «έκαψε» το φιλί του Ηλία Κόζα στην αγαπημένη του Χαρά, μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή του Μάλμε της Eurovi...


Καρδιές «έκαψε» το φιλί του Ηλία Κόζα στην αγαπημένη του Χαρά, μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή του Μάλμε της Eurovision.

Ο τραγουδιστής μιλώντας για τα πλάνα που τον δείχνουν να φιλάει τη Χαρά χαρακτηρίζει τον εαυτό του τυχερό που έχει αυτή την κοπέλα δίπλα του. «Αυτά που λέω και κάνω όσον αφορά στη Χαρά, στον άνθρωπο μου, είναι αληθινά» λέει.
Όσο για τα σχέδια γάμου;; «Θα κάνουμε ένα μεγάλο διάλειμμα και θα δούμε το καλοκαίρι. Τώρα θα ξεκουραστώ. Ήταν πολύ απότομα όλα αυτά που ζήσαμε» υποστηρίζει και δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες.
Για την έκτη θέση της Ελλάδας  δηλώνει πως «σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο! Δεν απογοητευτήκαμε. Ίσα ίσα νιώσαμε αρκετά συγκινημένοι και περήφανοι από τους Έλληνες της Ευρώπης!!  Λαμβάναμε πολλά μηνύματα αγάπης από όλο τον κόσμο.  Αρέσαμε πραγματικά. Έχει αρκετή ελληνική ψυχή το κομμάτι. Θα μπορούσε να είναι και πιο πολιτικοποιημένο. Μετά την Ελλάδα, πήραμετρελά μηνύματα αγάπης από την Ισπανία. Εντάξει δεν μας ψήφισαν στον διαγωνισμόαλλά δεν πειράζει».
Ενώ μίλησε και για τον δίσκο που ετοιμάζει με τους Koza Mostra «στον δίσκο που βγάζουμε αυτές τις μέρες υπάρχουν πιο πολιτικοποιημένα τραγούδια. Υπάρχει μήνυμα για τους καιρούς που ζούμε». 

Related

EUROVISION 7150739638216701833

Follow us


item