News-Piper

Χωρισμός βόμβα: Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Λένε πως «όταν ραγίζει το γυαλί δεν ξανακολλάει» … Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Χριστίνας Κολέτσα και του Χριστόδουλου Σιγανού. 


Λένε πως «όταν ραγίζει το γυαλί δεν ξανακολλάει» … Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Χριστίνας Κολέτσα και του Χριστόδουλου Σιγανού. 


Η τραγουδίστρια και ο συνθέτης πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους, αφού το «πείραμα» της συγκατοίκησης δεν πέτυχε. Οι δυο τους προσπάθησαν να ξεπεράσουν με αυτό τον τρόπο τα προβλήματα και να σώσουν τη σχέση τους αλλά  τελικά δεν τα κατάφεραν. 
Στην αρχή της συγκατοίκησης έδειχναν να ζουν ευτυχισμένοι στο σπίτι του στιχουργού στη Γλυφάδα, ο χρόνος όμως ανέδειξε σοβαρές διαφορές, σύμφωνα με φίλους από το στενό τους περιβάλλον. 
Έτσι, πριν από μια εβδομάδα περίπου, η τραγουδίστρια πήρε τα… μπογαλάκια της και είπε «μωρό μου bye» στον Σιγανό. 
Τα πρώτα σημάδια που ήθελαν το ζευγάρι να είναι ένα βήμα πριν από το χωρισμό φάνηκαν στην εκδήλωση απονομής πλατινένιου δίσκου στον Νίκο Οικονομόπουλο. Παρότι έδωσαν το «παρών» και οι δύο, δεν πήγαν μαζί, ενώ δεν αντάλλαξαν βλέμμα όλο το βράδυ. 
Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, το ζευγάρι πέρασε άλλη μια κρίση τον Αύγουστο του 12, αλλά ένα μήνα αργότερα τα βρήκαν και πάλι δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία στη σχέση τους. Όπως φάνηκε όμως, δεν τους βγήκε!
Πηγή: Reallife

Related

gossip 7036419179691530143

Follow us


item