News-Piper

O Ρουβάς στην Επίδαυρο διχάζει το "Μες στην καλή χαρά"

Ένα νέο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο  Σάκης Ρουβάς . Όπως αναφέρει  η εφημερίδα  ΤΟ ΒΗΜΑ, ο Έλληνας σταρ θα πρωταγωνιστήσ...


Ένα νέο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Σάκης Ρουβάς. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ο Έλληνας σταρ θα πρωταγωνιστήσει στις «Βάκχες» του Ευριπίδη, στο ρόλο του Διονύσου, σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Δημήτρη Λιγνάδη.


“Πρόκειται για μια εντελώς νέα προσέγγιση του έργου” αναφέρει πηγή του Yupiii, τονίζοντας πως η παράσταση “θα βασίζεται κυρίως στη μουσική και σε αφρικανικά κρουστά ενώ ο Χορός θα απαρτίζεται από καλλιτέχνες πολλών διαφορετικών φυλών. Ουσιαστικά, πρόκειται δηλαδή για ένα πολυπολιτισμικό θίασο, που στόχο έχει να προβάλει την αξία της ένωσης των λαών”.

Η μουσική θα είναι ζωντανή - την επιμέλεια έχουν αναλάβει ο Μιχάλης Αφολαγιάν και η Ηρώ, ενώ τη σκηνογραφία, τα σκηνικά και τα κοστούμια, θα αναλάβει η Εύα Νάθενα. Η παραγωγή είναι της Αιμιλίας Υψηλάντη.

“Η συμφωνία μόλις έκλεισε και είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουμε για ημερομηνίες, το σίγουρο όμως είναι ότι η παράσταση θα ανέβει σε αρχαία θέατρα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε θέατρα της Αθήνας” καταλήγει η πηγή του Yupiii.

Στο "Μες στην καλή χαρά" ήταν καλεσμένος ο Άρης Καβατζίκης και μαζί με την Ναταλία Γερμανού και την παρέα της σχολίασαν την συγκεκριμένη είδηση και εξέφρασαν τις απόψεις τους για το αν θα έπρεπε ο Σάκης να πάει στην Επίδαυρο... Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν θετικός, καθώς πιστεύει πως έχουν πάει άλλοι και άλλοι στο αρχαίο θέατρο....Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης υποστήριξε πως θα πρέπει να περιμένουμε να τον δούμε και μετά να εκφέρουμε άποψη, ενώ η Ναταλία δήλωσε πως ο Σάκης δεν αυτοπροτάθηκε , αλλά του έκανε την πρόταση ο σκηνοθέτης για κάποιο λόγο... Ο καλεσμένος τους υποστήριξε πως ο κύριος Λιγνάδης το έκανε για να συζητηθεί και δήλωσε πως δεν ξέρει αν όλοι κάνουν για όλα και δεν δίστασε να πει πως και ο σκηνοθέτης έχει κάνει δουλειές που δεν ήταν καλές...

Related

rouvas 576108766398014520

Follow us


item