News-Piper

Καινούριος χωρισμός στην showbiz

Φήμες χωρισμού για δημοφιλή καλλιτέχνη και γνωστή ραδιοφωνικό παραγωγό, οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι… ράδιο αρβύλα! Ο Διονύσης...

Φήμες χωρισμού για δημοφιλή καλλιτέχνη και γνωστή ραδιοφωνικό παραγωγό, οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι… ράδιο αρβύλα! Ο Διονύσης Τσακνής και η σύζυγός του Μαρίνα Λαχανά φέρονται να είναι στα δικαστήρια για τη λύση του γάμου τους…


Τον τελευταίο καιρό μαύρα σύννεφα σκιάζουν μία από τις πιο δεμένες σχέσεις του καλλιτεχνικού χώρου. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής και η Μαρίνα Λαχανά, από τα πιο γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα των ερτζιανών (της δημόσιας ραδιοφωνίας), περνάνε δύσκολες ώρες στην προσωπική τους ζωή. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το ζευγάρι φαίνεται να περνάει κρίση στον γάμο του, η οποία έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων, αφού μεταξύ τους δεν έχει βρεθεί -τουλάχιστον μέχρι σήμερα- κάποια συναινετική λύση. Λέγεται μάλιστα ότι πλέον μένουν σε διαφορετική στέγη, χωρίς όμως οι ίδιοι να πληροφορούν για το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους, αφού κρατούν το γνώριμο χαμηλό προφίλ τους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Οπως και να ’χουν τα πράγματα, το ζευγάρι είναι μαζί δεκαέξι χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως ο χωρισμός του δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί.

«Ελπίζουμε να περάσει σύντομα η… μπόρα και να βρεθεί μια λύση, έτσι ώστε το ζευγάρι να είναι μαζί και αγαπημένο, όπως τόσα χρόνια που την όμορφη σχέση του τη θαύμαζαν και τη ζήλευαν πολλοί. Ολα τα ζευγάρια περνάνε την κρίση τους» λέει στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Θα πρέπει να πούμε πως ο Διονύσης Τσακνής και η Μαρίνα Λαχανά στις μέχρι τώρα δημόσιες εμφανίσεις τους έδειχναν με κάθε τρόπο πως είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με μεγάλη αφοσίωση στην οικογένεια που έχει φτιάξει. (Εχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ενώ ο Διονύσης Τσακνής έχει άλλα δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του). Η αγάπη που τους έδενε φαίνεται καθαρά και στις συνεντεύξεις που κατά καιρούς έχει δώσει ο τραγουδοποιός. «Ο άνθρωπος που πίστεψε περισσότερο σ’ εμένα είναι η γυναίκα μου. Είναι η προσωπική μου συνωμοσία» έχει πει ο ίδιος για τη Μαρίνα Λαχανά, η οποία πραγματικά έχει σταθεί στο πλευρό του όχι μόνο ως καλή σύζυγος αλλά και ως στήριγμα στην καλλιτεχνική του πορεία, αφού πρόκειται για μια γυναίκα με ουσιαστική και δυναμική η παρουσία στο ραδιόφωνο και όχι μόνο. Αλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαία η απόφαση των υπευθύνων του ραδιοτηλεοπτικού φορέα να τη χρίσουν -ύστερα από εμπειρία χιλιάδων ωρών στον αέρα- διευθύντρια προγράμματος της ΕΡΑ.

Related

gossip 6314763027136372949

Follow us


item