News-Piper

Σάκης Ρουβάς: Θα απουσιάζει από τον τελικό της Eurovision

Για την απουσία του από τον ελληνικό τελικό της Eurovision, την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά και τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια μίλησε αποκλειστ...


Για την απουσία του από τον ελληνικό τελικό της Eurovision, την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά και τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια μίλησε αποκλειστικά στο Star o Σάκης Ρουβάς!

«Είναι ωραίο που έχουμε απ’ όλα στα τραγούδια και ο κόσμος θα μπορέσει να επιλέξει αυτό που του αρέσει», είπε ο τραγουδιστής και αρνήθηκε να τοποθετηθεί υπέρ ενός συγκεκριμένου τραγουδιού.
Για όλους είχε έναν καλό λόγο ο Σάκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με την Giorgina και με την Θωμαή Απέργη και με την Αγγελική Ηλιάδη, ενώ τόνισε πως η απόφαση ανήκει στον κόσμο!
«Στέλνω σε όλους την αγάπη μου και τις ευχές μου! Ξέρω ότι όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν», είπε ο τραγουδιστής, που θα απουσιάσει από το event της Δευτέρας επειδή θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις εμφανίσεις του με τον Νίνο.
Ο ίδιος, πάντως, δεν θα πήγαινε τρίτη φορά στην Eurovision, ενώ επισήμανε πως η εμπειρία είναι συγκλονιστική και πρέπει να πάνε κι άλλοι!

Related

rouvas 1854996698762401317

Follow us


item