News-Piper

Με ποια συνοδό πήγε ο Bradley Cooper στα «Oscar»!

Mπορεί οι φήμες να οργιάζουν το τελευταίο διάστημα ότι ο Bradley Cooper τα έχει με την συμπρωταγωνίστρια του Jennifer Lawrence, αλλά με...


Mπορεί οι φήμες να οργιάζουν το τελευταίο διάστημα ότι ο Bradley Cooper τα έχει με την συμπρωταγωνίστρια του Jennifer Lawrence, αλλά με άλλη συνοδό εμφανίστηκε στα Oscar!

Bradley+Cooper+85th+Annual+Academy+Awards+FEoSVf8jlhhl.jpg
Ο 38χρονος ηθοποιός, έφτασε στο Dolby Theater, παρέα με τη… μαμά του, μιας και ήταν η πρώτη της φορά που πήγαινε σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.
Bradley+Cooper+85th+Annual+Academy+Awards+G3eBGtCTm1Ul.jpg
Κρατώντας τη από το χέρι, τη σύστησε σε όλους τους φίλους και συμπρωταγωνιστές του, και φυσικά στην 22χρονη Jennifer Lawrence!
Bradley+Cooper+85th+Annual+Academy+Awards+kCg0p3ivU53l.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η νεαρή ηθοποιός με τη μαμά του Cooper, δε σταμάτησαν νασυζητάνε και να χαμογελά η μια στην άλλη, με την οικειότητα μεταξύ τους να είναι έκδηλη.
Bradley+Cooper+85th+Annual+Academy+Awards+SvGudJHp76Tl.jpg
Όλα τα λεφτά η μαμά του Bradley Cooper, που ντύθηκε υπέρλαμπρα με τουαλέτα και φτερά, μόνο που από κάτω φόρεσε… αθλητικά, με το άγχος της να είναι έκδηλο.
Bradley+Cooper+85th+Annual+Academy+Awards+ZEADqQW9KUxl.jpg
Χώρια που ο γιος της κατάφερε λέγεται να κερδίσει τη συμπάθεια εκατομμυρίων γυναικών, δείχνοντας πόσο τρυφερός και gentleman είναι.
star.gr

Related

hollywood 3112395371462139102

Follow us


item