News-Piper

Τα καυτά φιλιά της Έλενας Παπαρίζου και η αντίδραση του Τόνυ Μαυρίδη

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι τρελά ερωτευμένοι και σε κάθε τους έξοδο φαίνεται! Το ζευγάρι μάλιστα δεν διστάζει να φιληθ...

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι τρελά ερωτευμένοι και σε κάθε τους έξοδο φαίνεται! Το ζευγάρι μάλιστα δεν διστάζει να φιληθεί δημόσια, αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα.



 Πριν από λίγες μέρες, επισκέφτηκαν το εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, στο Κολωνάκι. Στα γενέθλια μίας εκ των συνεργατών της Έλενας, ο Ανδρέας και η τραγουδίστρια ήταν άκρως διαχυτικοί... 


Μόνο... εξώδικα φαίνεται πως ενώνουν πλέον την Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη! Μάλιστα, ο μάνατζερ πρέπει να ήταν ο μοναδικός τηλεθεατής του ελληνικού τελικού της Eurovision, που δεν παρακολούθησε το «My Number One», όπως φαίνεται από μήνυμά του στο Twitter!
Τη στιγμή που η Έλενα γνώριζε την αποθέωση με τους Vegas και το «My Number One», ο πρώην αγαπημένος της (που το 2005 ήταν διαρκώς στο πλευρό της και την στήριζε)... δεν καθόταν μπροστά στην TV. «Λέω να πάω να γράψω κάτι», ήταν το tweet του!

Related

PAPARIZOU 5548261508406209510

Follow us


item