News-Piper

Γιώργος Καπουτζίδης:«Η κυρία Γραμμέλη δεν θα γίνει ποτέ Πόπη Διαμαντάκου.Τζάμπα το προσπαθεί»

«Δεν με αφορούν όσοι βλέπουν τη Eurovision για να κράξουν» Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει για την Eurovision και τον ελληνικό τελικό...

«Δεν με αφορούν όσοι βλέπουν τη Eurovision για να κράξουν»
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει για την Eurovision και τον ελληνικό τελικό, αλλά και για το DWTS και τις κριτικές που γράφτηκαν γι' αυτό, δείχνοντας έντονα την δυσαρέσκειά του.



Η συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο «People» είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, τόσο για τις αναφορές του στην Eurovision,όσο και για την άποψή του για το ριάλιτι χορού του ANT-1, που παρουσίαζε η φίλη του, Ζέτα Μακρυπούλια και δέχθηκε τα πυρά των τηλεκριτικών.Περιγράφει όμως και μια σκηνή απείρου κάλλους, όταν παραβίασε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Για την Eurovision είπε:
«Εμένα δεν με αφορούν όσοι κάθισαν να μας δουν με σκοπό να κράξουν για ακόμη μία φορά τον διαγωνισμό. Εγώ ότι έκανα το έκανα γι' αυτούς που αγαπούν τη Eurovision.»
Για την παραβίαση του STOP και γι' αυτό επακολούθησε
«Δεν προσεγγίζω ποτέ τους ανθρώπους με ειρωνεία και αγένεια. Ωστόσο, με τον εριστικό και επιθετικό άνθρωπο δεν θα είμαι ευγενής. Αυτός που έχει αποφασίσει να λειτουργεί στη ζωή του με αγένεια θα με βρει μπροστά του και δεν θα περάσει καλά...
Μια μέρα οδηγούσα και από αφηρημάδα παραβίασα ένα STOP. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστώ με ένα άλλο αυτοκίνητο. Ζήτησα συγγνώμη αναγνωρίζοντας το λάθος μου, αλλά ο άλλος οδηγός ήταν τόσο θυμωμένος που με ακολουθούσε συνέχεια από πίσω με κακές προθέσεις. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να με σταματήσει για να... ξηγηθούμε. Κάποια στιγμή μου έκλεισε τον δρόμο. Ανοιξα το παράθυρο για να του ζητήσω και πάλι συγγνώμη κι εκείνος είπε: "Αααα... Ο Καπουτζίδης είσαι ;΄Οχι, ρε φίλε... Συγγνώμη. Είδες πώς μας έχουν κάνει ;"Δεν σου κρύβω ότι πήρα μεγάλη ικανοποίηση. Σκέφτηκα: Για δες, αυτός ο άνθρωπος με συμπαθεί πολύ.»

Για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 
«Κατ' αρχάς συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιάζουμε πολύ ως χαρακτήρες,τηΔέσποινα (σ.σ.: Βανδή). Η συνεργασία μου με τη Δέσποινα και τον Φωκά (σ.σ.: Ευαγγελινό) με έκανε να αισθανθώ ότι κάναμε κάτι ωραίο: μια βραδιά σεμνή αλλά όμορφη. Είναι χαρά για μένα να στηρίζω έναν διαγωνισμό με τον οποίο μεγάλωσα και πάντα απολάμβανα. Ποτέ δεν απαξίωσα την Eurovision , αλλά και ποτέ δεν την πήρα πιο σοβαρά από αυτό που είναι: ένα όμορφο πάρτι, μια συνεύρεση ανθρώπων όπου όλοι είναι ίσοι. Για μένα η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όσο απολαμβάνω τον τελικό των 100 μέτρων άλλο τόσο απολαμβάνω και την προκριματική σειρά όπου τρέχει ο Γιουσέιν Μπολτ δίπλα σε έναν άγνωστοαθλητή. Εκείνη τη στιγμή αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι ίσοι.»
Όταν ρωτήθηκε ποια θα διάλεγε ανάμεσα στις Δέσποινα Βανδή και Ζέτα Μακρυπούλια, για την παρουσίαση της Eurovision της επόμενης χρονιάς είπε πως η συμπαρουσίαση είναι ευχάριστη και με τις δύο.Όμως:
«Δύσκολη ερώτηση. Εχω ένα μεγάλο απωθημένο, θα ήθελα να συνεργαστώ μετη Βίκυ Σταυροπούλου. Πιστεύω ότι όταν βρεθώ στην ίδια σκηνή με αυτή τη γυναίκα, θα γελάσω πάρα πολύ. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι με τη Βίκυ θα ήθελα, κυρίως, να παίξουμε μαζί στο θέατρο. Αν με ρωτάς όμως ποια θεωρώ κορυφαία παρουσιάστρια, θα σου έλεγα την Ελένη Μενεγάκη.»
Με την Ελένη θα ήθελες να συμπαρουσιάσετε κάποιο σόου,ρωτά ο δημοσιογράφος.
«Δε κάνω ποτέ τέτοια σχέδια, όμως αν μου το πρότειναν θα έλεγα ανεπιφύλακτα Ναι!»
Για το Dancing είπε:
«Τόσο η Ζέτα όσο και η εκπομπή μού άρεσαν πάρα πολύ. Και μια και μιλήσαμε για κριπκές, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια από αυτές. Βγήκε και έγραψε η κυρία Αφροδίτη Γραμμέλη, η τηλεκριτικός, για ξοφλημένους ανθρώπους . Τι να πω από κει και πέρα Το να αποκαλείς τον άλλον ξοφλημένο δεν είναι κριτική. Είναι επίδειδη αγένειας και απόδειξη έλλειψη ήθους και μόρφωσης. Η κυρία Γραμμέλη δεν θα γίνει ποτέ Πόπη Διαμαντάκου.Τζάμπα το προσπαθεί .Ο καθένας μέχρι εκεί που ξέρει και μπορεί...» 


Η εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" επικοινώνησε με την τηλεκριτικό που δεν θέλησε να απαντήσει στον ηθοποιό...

Related

TV 5724316092007641567

Follow us


item