News-Piper

Αγάθωνας: «Δεν θα στεναχωρηθώ αν πάθει κάτι η Ηλιάδη»

Πρώτος στην... ίντριγκα ο Αγάθωνας: σε συνέντευξή του με τους Koza Mostra ενόψει του ελληνικού τελικού της Eurovision, ο ρεμπέτης δήλωσε...

Πρώτος στην... ίντριγκα ο Αγάθωνας: σε συνέντευξή του με τους Koza Mostra ενόψει του ελληνικού τελικού της Eurovision, ο ρεμπέτης δήλωσε πως δεν θα στεναχωριόταν για την Αγγελική Ηλιάδη, ενώ εξομολογήθηκε πως θα έκανε γυμνή φωτογράφηση!

«Η Αγγελική Ηλιάδη», ήταν η απάντηση του Αγάθωνα όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε για ποιόν από τους τρεις αντιπάλους δεν θα στεναχωριόταν αν πάθαινε κάτι την παραμονή του τελικού. «Αρκεί να είναι καλά την επόμενη μέρα», πρόσθεσε ο ρεμπέτης, για να μην τον πούμε υπέρτατο στην κατινιά.
Ο «τυφώνας» Αγάθωνας δεν σταμάτησε εκεί: λίγο αργότερα, δήλωσε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει γυμνή φωτογράφηση (είπε κανείς ότι θέλουμε να μάθουμε πώς είναι το... μαραμένο;), ενώ αποκάλυψε πως έκανε γυμνισμό στα νιάτα του!
Γυμνό εξώφυλλο για ένα cd  είπε ότι θα έκανε και ο Ηλίας Κόζας, o «εγκέφαλος» των Koza Mostra», που χαρακτήρισε την πρόταση γάμου ως το πιο ακραίο πράγμα που έκανε για μία γυναίκα!

Related

EUROVISION 1058282712470231379

Follow us


item